Voedselveiligheid - Intermediate HACCP training

Tijdsduur

Voedselveiligheid - Intermediate HACCP training

LRQA
Logo van LRQA
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 LRQA heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

LRQA biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Hilversum, Rotterdam, Zwolle

Beschrijving

Doelgroep:

Managers belast met voedselveiligheid, HACCP-teamleiders en -leden, auditors van voedselveiligheidssystemen (intern en extern) & adviseurs op het gebied van voedselveiligheid. Ook is deze training zeer geschikt als voorbereiding op de Lead Auditor training van Voedselveiligheidsmanagementsystemen.

Inhoud:

  • Welke aspecten spelen mee in voedselveiligheid?;

  • Theorie van de HACCP techniek conform de Codex Alimentarius;

  • Rol van het voedselveiligheidsteam;

  • Gebruik van informatiebronnen;

  • Wetgeving en HACCP;

  • Oefenen met het identificeren en evalueren van gevaren;

  • Bepalen van beheersmaatregelen en CCP's;

  • Wat is er nodig om CCP's te beheersen?;

  • V…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: HACCP, Lead Auditor, Voedingsdeskundige, Horeca en Sociale Hygiene.

Doelgroep:

Managers belast met voedselveiligheid, HACCP-teamleiders en -leden, auditors van voedselveiligheidssystemen (intern en extern) & adviseurs op het gebied van voedselveiligheid. Ook is deze training zeer geschikt als voorbereiding op de Lead Auditor training van Voedselveiligheidsmanagementsystemen.

Inhoud:

  • Welke aspecten spelen mee in voedselveiligheid?;

  • Theorie van de HACCP techniek conform de Codex Alimentarius;

  • Rol van het voedselveiligheidsteam;

  • Gebruik van informatiebronnen;

  • Wetgeving en HACCP;

  • Oefenen met het identificeren en evalueren van gevaren;

  • Bepalen van beheersmaatregelen en CCP's;

  • Wat is er nodig om CCP's te beheersen?;

  • Validatie en verificatie;

  • Case studies;

  • Evaluatie en vaststellen leerpunten;

  • Afsluitend examen;

Aan het eind van de training heeft u vernieuwde inzichten om de HACCP technieken toe te passen bij het organiseren en beoordelen van voedselveiligheid. Ook kunt u zelf bepalen welke additionele eisen worden gesteld door andere systemen voor voedselveiligheid.

“Deze pittige stof is op een hele verrassende manier door Lloyd’s Register digitaal gemaakt: de Digitale HACCP Auditor.”

Samenwerken voor een veiligere wereld.
Wij helpen bedrijven in hun ontwikkeling door vandaag al het denken van morgen toe te passen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)