Officemanager- voor secretaresses

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Officemanager- voor secretaresses

Management Support Opleidingen
Logo van Management Support Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Management Support Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 70 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAristo Utrecht Lunetten
29 sep. 2022 tot 12 jan. 2023
Toon rooster
event 29 september 2022, 09.30-16.30, Aristo Utrecht Lunetten, Lesdag 1
event 11 oktober 2022, 09.30-16.30, Aristo Utrecht Lunetten, Lesdag 2
event 1 november 2022, 09.30-16.30, Aristo Utrecht Lunetten, Lesdag 3
event 17 november 2022, 09.30-16.30, Aristo Utrecht Lunetten, Lesdag 4
event 8 december 2022, 09.30-16.30, Aristo Utrecht Lunetten, Lesdag 5
event 12 januari 2023, 09.30-16.30, Aristo Utrecht Lunetten, Lesdag 6

Beschrijving

Officemanager

Leer álles wat een succesvolle officemanager moet weten en kunnen

Een officemanager heeft een veelzijdige functie: hij/zij zorgt ervoor dat de ondersteunende werkzaamheden soepel verlopen. De officemanager coördineert de uitvoering daarvan en bereidt inhoudelijke werkzaamheden voor de manager voor. Leiderschap, assertiviteit en goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel in deze functie. Een officemanager moet onbevooroordeeld kunnen luisteren, een veilige omgeving bieden en respectvol feedback kunnen geven. Daarom is er ook naast organisatiekunde, kwaliteit en leidinggeven/richting geven, veel aandacht voor professioneel communiceren. Omdat een officemanager zich moet …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Office management, Secretaresse, Management support, Excel en Juridisch secretaresse / medewerker.

Officemanager

Leer álles wat een succesvolle officemanager moet weten en kunnen

Een officemanager heeft een veelzijdige functie: hij/zij zorgt ervoor dat de ondersteunende werkzaamheden soepel verlopen. De officemanager coördineert de uitvoering daarvan en bereidt inhoudelijke werkzaamheden voor de manager voor. Leiderschap, assertiviteit en goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel in deze functie. Een officemanager moet onbevooroordeeld kunnen luisteren, een veilige omgeving bieden en respectvol feedback kunnen geven. Daarom is er ook naast organisatiekunde, kwaliteit en leidinggeven/richting geven, veel aandacht voor professioneel communiceren. Omdat een officemanager zich moet kunnen uitspreken en mensen moet kunnen aanspreken is assertiviteit een belangrijk onderdeel van het programma.  

Het is daarnaast belangrijk te weten hoe jij een positieve vibe houdt in jouw organisatie, ook al werk je vanuit huis. Mensen die met plezier werken, zijn gemotiveerder én presteren beter. Daarnaast voel je je al officemanager verantwoordelijk voor het wel en wee van medewerkers. In dat kader weet je dat het handig is om meer te weten over Human Resources Management, om op die manier een brug te kunnen zijn tussen medewerkers en hun managers. Als officemanager investeer je ook in samenwerking. Je leert tijdens deze training hoe je de samenwerking meer kunt benutten en weet mensen met elkaar te verbinden. Je leert wat een high performance team nodig heeft en je kunt vanuit jouw perspectief bijdragen aan teamwork. Leer welke ingrediënten nodig zijn om goed met elkaar samen te werken. Je kent je plek en maakt anderen bewust van krachtig samenwerken.

Wat je leert

Deze zesdaagse klassikale opleiding biedt alle handvatten om deze functie met succes te kunnen vervullen. Je leert wat het inhoudt om een goede officemanager te zijn.

Na deze opleiding

  • Heb je een helder beeld gekregen van de rol en verantwoordelijkheden van een leidinggevende en je eigen stijl van leidinggeven
  • Weet jij wat goede kwaliteitszorg inhoud
  • Heb je je eigen effectiviteit vergroot
  • Kun jij tactvol communiceren en weet jij hoe je feedback moet geven
  • Ben jij in staat om het werkklimaat vanuit jouw rol positief te beïnvloeden
  • Weet jij hoe belangrijk Vibemanagement is, je kunt dit aantonen en verwoorden
  • Weet jij hoe je kunt bijdragen aan Vibemanagement en hoe je je eigen organisatie kunt observeren met de Vibe-bril op
  • Heb je meer inzicht in de doelen van HRM en haar instrumenten en zie je scherper hoe jij vanuit je eigen positie kunt bijdragen aan HR-vraagstukken
  • Zie je welke ingrediënten nodig zijn om goed met elkaar samen te werken
  • Weet je anderen bewust te maken van krachtig samenwerken

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)