Marketing Zonder Fratsen

Adres:

Maasstukke, 4
7152KGEibergen

Beschrijving

Recruitment Marketing Specialist

In 2000 startte mijn marketing loopbaan. In de loop der jaren groeide mijn interesse voor marketing én HR. Ik help bij het vinden en binden van personeel. Met veel enthousiasme en met mijn praktische marketing aanpak help ik bedrijven om de juiste kandidaat aan de tafel te krijgen. Ik word oprecht blij, als we samen resultaat behalen. De nieuwe medewerker hebben g…

Lees de volledige beschrijving

Recruitment Marketing Specialist

In 2000 startte mijn marketing loopbaan. In de loop der jaren groeide mijn interesse voor marketing én HR. Ik help bij het vinden en binden van personeel. Met veel enthousiasme en met mijn praktische marketing aanpak help ik bedrijven om de juiste kandidaat aan de tafel te krijgen. Ik word oprecht blij, als we samen resultaat behalen. De nieuwe medewerker hebben gevonden die goed past binnen het bedrijf. Een echte win-win situatie dus.  

Marketing Zonder Fratsen is dé specialist in Arbeidsmarktcommunicatie, Employer Branding en Online Marketing Recruitment. 

Ervaring met Marketing Zonder Fratsen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Marketing Zonder Fratsen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Paulien Konniger - Leer werven als een marketeer!
Paulien Konniger
Leer werven als een marketeer!

Trainers

Paulien Konniger - Leer werven als een marketeer!
Paulien Konniger
Leer werven als een marketeer!