Aanhangwagentraining; rijbewijs BE (1-daags)

Aanhangwagentraining; rijbewijs BE (1-daags)

MKB Cursus & Training
Logo van MKB Cursus & Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 MKB Cursus & Training heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 2.159 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #3 in Financieel.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

MKB Cursus & Training biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Je leert rijden met een aanhangwagen en wordt in 1 dag klaargestoomd voor het aansluitende examen op diezelfde dag.

Het is soms verleidelijk om even een aanhanger achter de auto te hangen. Maar lang niet iedereen mag zomaar met alle aanhangers rijden. Vaak is een E-rijbewijs vereist. Rijden met een aanhangwagen zonder E-rijbewijs kan vervelende gevolgen hebben. Tijdens deze training leer je rijden met een aanhangwagen en wordt je in 1 dag klaargestoomd voor het aansluitende examen op diezelfde dag. Deze eendaagse training is in het bijzonder geschikt voor iedereen die al ervaring heeft met het rijden met een aanhanger. Is dat niet het geval, dat kun je beter voor de 2-daagse variant kiezen. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Rijbewijs / Rijles, Heftruckcertificaat, Vaarbewijs, Vrachtwagen (Rijbewijs C) en Aanhanger/ Aanhangwagen.

Je leert rijden met een aanhangwagen en wordt in 1 dag klaargestoomd voor het aansluitende examen op diezelfde dag.

Het is soms verleidelijk om even een aanhanger achter de auto te hangen. Maar lang niet iedereen mag zomaar met alle aanhangers rijden. Vaak is een E-rijbewijs vereist. Rijden met een aanhangwagen zonder E-rijbewijs kan vervelende gevolgen hebben. Tijdens deze training leer je rijden met een aanhangwagen en wordt je in 1 dag klaargestoomd voor het aansluitende examen op diezelfde dag. Deze eendaagse training is in het bijzonder geschikt voor iedereen die al ervaring heeft met het rijden met een aanhanger. Is dat niet het geval, dat kun je beter voor de 2-daagse variant kiezen. Uiteraard moet je in het bezit zijn van rijbewijs B. Na je inschrijving nemen wij contact op. In overleg plannen we deze training dan voor je in op een dag en een plaats die jou het beste schikt. De aanhangwagentraining voor het E-rijbewijs wordt landelijk verzorgd. Er zijn dus altijd mogelijkheden dichtbij je woonplaats. Tijdens de training leer je alles wat je nodig hebt voor het aansluitende examen. Direct na afloop van het examen krijg je te horen of je geslaagd bent.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)