Lean Six Sigma Black Belt zelfstudie

Type product
Niveau

Lean Six Sigma Black Belt zelfstudie

MKPC B.V.
Logo van MKPC B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 MKPC B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 192 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Wilt u professional worden binnen Lean Six Sigma? Dan is de BlackBelt Opleiding van MKPC de juiste keuze. Want dat is namelijk de opleiding die opleidt tot het ASQ certificeringsniveau van een Lean Six Sigma BlackBelt!


Het resultaat van deze opleiding
Na afloop van de Lean Six Sigma BlackBelt zelfstudie heeft de deelnemer een concreet en compleet inzicht van de mogelijkheden om processen aan de hand van zowel Lean als Six Sigma te verbeteren. De deelnemer leert de verschillende tools en technieken toe te passen en de theorie te vertalen naar de eigen werk- of projectomgeving. Na deze opleiding begrijpt de deelnemer de impact van veranderingen op medewerkers en de organisatie. Bovendien krijg…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean Six Sigma Black Belt, Lean Six Sigma, Six Sigma, Lean en Lean Black Belt.

Wilt u professional worden binnen Lean Six Sigma? Dan is de BlackBelt Opleiding van MKPC de juiste keuze. Want dat is namelijk de opleiding die opleidt tot het ASQ certificeringsniveau van een Lean Six Sigma BlackBelt!


Het resultaat van deze opleiding
Na afloop van de Lean Six Sigma BlackBelt zelfstudie heeft de deelnemer een concreet en compleet inzicht van de mogelijkheden om processen aan de hand van zowel Lean als Six Sigma te verbeteren. De deelnemer leert de verschillende tools en technieken toe te passen en de theorie te vertalen naar de eigen werk- of projectomgeving. Na deze opleiding begrijpt de deelnemer de impact van veranderingen op medewerkers en de organisatie. Bovendien krijgt de deelnemer met onze aanpak een goed beeld hoe ingrijpende verbeteringen gerealiseerd worden door een goede analyse van het proces en haar inefficiënties.
Na deze opleiding bent u opgeleid tot het internationaal erkende niveau van Lean Six Sigma BlackBelt volgens de eisen van het ASQ. U bent daarmee in staat procesproblemen efficiënt en gestructureerd te identificeren en op te lossen. U bent tevens in staat verbeterprojecten en veranderprojecten daadkrachtig te managen, waardoor uw processen beter presteren en een hogere kwaliteit en productiviteit halen. En dit vertaalt zich in lagere kosten voor uw bedrijf en hogere klanttevredenheid bij uw relaties.

Lean Six Sigma in de praktijk tijdens de opleiding
Tijdens de Lean Six Sigma BlackBelt zelfstudie creëren wij een deels digitale leeromgeving waarin het geleerde direct kan worden toegepast en geoefend. Zo wordt sterk afgewisseld tussen theorie en praktijk en wordt veelvuldig gebruik gemaakt van interactie en opdrachten. Aan de hand van het werkboek oefent de deelnemer gedurende de zelfstudie met het toepassen van de geleerde kennis.
Onderdeel van deze opleiding is het werken en oefenen met statistische analyses. In de zelfstudie en bij het maken van de opdrachten wordt daarom gebruik gemaakt van de software programma’s Excel en MiniTab (versie 16 of 17).
Een 30-dagen free trial licentie voor MiniTab is te verkrijgen via de website van MiniTab (www.minitab.com). Het is uiteraard belangrijk deze 30 dagen termijn goed te gebruiken voor het uitvoeren van de betreffende opdrachten. Via MKPC kunt u eenmalig uw free trail periode laten verlengen met nog eens 30 dagen.
De deelnemers worden tenslotte geadviseerd (niet verplicht!) parallel aan de opleiding een eigen verbeterproject uit te voeren.

Lean Six Sigma BlackBelt Certificaat:

Het Lean Six Sigma BlackBelt Certificaat wordt behaald door het succesvol afronden van het theorie examen én het met positief oordeel afsluiten van een eindpresentatie over twee succesvol uitgevoerde Lean Six Sigma Verbeterprojecten op BlackBelt niveau.

  • Theorie examen
    Het theorie examen is een Nederlandstalig examen dat bestaat uit 100 meerkeuzevragen. De kandidaat slaagt voor het theorie examen als tenminste 70% van de vragen correct is beantwoord. De examenkosten bedragen € 199,50 (excl. BTW) en zijn niet in de prijs van de opleiding opgenomen.

  • Praktijk examen
    De eindpresentatie dient te gaan over tenminste twee door de kandidaat-BlackBelt uitgevoerde verbeterprojecten, die elk een aantoonbare verbetering hebben laten zien van minimaal € 100.000,-. De presentatie duurt maximaal een halfuur en wordt ten overstaan van de examencommissie gehouden. De kandidaat-BlackBelt slaagt voor dit praktijkdeel als het oordeel van de examencommissie positief is en de opdrachtgever(s) van de betreffende verbeterprojecten (al dan niet schriftelijk) hebben verklaard dat de gepresenteerde resultaten zijn behaald. De kosten van het praktijkexamen bedragen € 295,00 (excl. BTW) en zijn niet in de prijs van de opleiding opgenomen.

Ten slotte
Wij verheugen ons op uw interesse voor onze Lean Six Sigma BlackBelt Zelfstudie en uw eventuele deelname. Wij helpen u graag te ontwikkelen naar een succesvol eindresultaat: ‘kennis van Lean Six Sigma op (erkend) BlackBelt niveau’.

“Wij geloven in de betrokkenheid van mensen”


Haal het beste uit jezelf, en uit je bedrijf!
Succesvol zijn betekent voor elk bedrijf en elke medewerker iets anders. We zijn het er wel over eens dat continuïteit, groei en persoonlijke ontwikkeling hierbij horen. Wij geloven dat daar waar mens en organisatie samenkomen, de spiraal altijd opwaarts gaat. Met andere woorden; samen kunnen we ervoor zorgen dat jij én je organisatie succesvol zijn en blijven!


Onze ambitie

Wij staan voor een combinatie van procesverbetering en verandermanagement. Dit zorgt voor resultaten waar je niet omheen kunt. Alle betrokkenen krijgen bij onze aanpak een rol. Het zijn immers de medewerkers in de organisatie die de verandering ondergaan, maar ook juist tot stand brengen! We begeleiden, enthousiasmeren en helpen je zo te groeien naar een lerende organisatie. En dat doen we met inzet en volle overtuiging!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)