Pakket | Jezelf zijn - zelfkennis en zelfvertrouwen (Klassikaal online)

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Molijn Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 Molijn Training heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 23 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: videoplatform GoToMeeting
8 nov. 2021 tot 31 mrt. 2022
check_circle Startgarantie
computer Online: Videoplatform GoToMeeting
20 jan. 2022 tot 15 mei. 2022
check_circle Startgarantie
computer Online: Videoplatform GoToMeeting
29 mrt. 2022 tot 15 jul. 2022
check_circle Startgarantie
computer Online: Videoplatform GoToMeeting
6 okt. 2022 tot 15 feb. 2023
check_circle Startgarantie
computer Online: Videoplatform GoToMeeting
9 dec. 2022 tot 15 apr. 2023
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Jezelf zijn is het ontdekken van je eigen talenten, valkuilen, uitdagingen en patronen. Leren hoe je in elkaar zit en weten wat je belangrijk vindt. Waar word je blij van? Wat geeft je energie en waar loop je juist op leeg? Wanneer haal jij het beste uit jezelf? Hoe meer zelfkennis hoe steviger je in je schoenen staat en hoe beter je je richting kunt bepalen. Om jezelf te kunnen en durven zijn heb je zelfvertrouwen nodig. Mensen met zelfvertrouwen hebben een positief zelfbeeld. Ze denken positief over zichzelf en hun kwaliteiten. Hierdoor gaan ze makkelijker nieuwe uitdagingen aan. Ze durven fouten te maken, zonder zich slecht over zichzelf te voelen. Ook kunnen ze omgaan met teleurstellinge…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zelfkennis & zelfinzicht, Zelfvertrouwen, Assertiviteit, Zelfbewustzijn en Feedback geven.

Jezelf zijn is het ontdekken van je eigen talenten, valkuilen, uitdagingen en patronen. Leren hoe je in elkaar zit en weten wat je belangrijk vindt. Waar word je blij van? Wat geeft je energie en waar loop je juist op leeg? Wanneer haal jij het beste uit jezelf? Hoe meer zelfkennis hoe steviger je in je schoenen staat en hoe beter je je richting kunt bepalen. Om jezelf te kunnen en durven zijn heb je zelfvertrouwen nodig. Mensen met zelfvertrouwen hebben een positief zelfbeeld. Ze denken positief over zichzelf en hun kwaliteiten. Hierdoor gaan ze makkelijker nieuwe uitdagingen aan. Ze durven fouten te maken, zonder zich slecht over zichzelf te voelen. Ook kunnen ze omgaan met teleurstellingen en zitten ze over het algemeen lekker in hun vel. Je wordt niet geboren met een vaste dosis zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is altijd in ontwikkeling, daar kunnen wij bij helpen!

Dit 6-daagse trainingspakket bestaat uit de volgende trainingen

 • Regie over je leven en loopbaan
 • Personal branding
 • Daag jezelf uit!
 • Ken je talenten
 • Mindfulness
 • Assertiviteit

Wil jij op een positieve manier ontdekken hoe je jezelf kunt zijn? Je weerbaar voelen, ook in lastige situaties? Voor je mening uit durven komen? Je invloed vergroten? In deze zesdaagse training werk je stap voor stap aan je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Na iedere dag training ga je eerst in de praktijk ervaren wat je die dag hebt geleerd. Pas daarna volgt de volgende training. Je kunt de data voor de trainingen zelf bepalen, maar we adviseren je een tussenperiode van minimaal 3 weken aan te houden. Zo kun je over een langere periode in kleine stapjes ervaren en onderzoeken wie je bent en waar je voor staat. Hierna kan niemand meer om jou heen!

Na deze training

 • Weet je wie je bent en waar je voor staat
 • Sta je steviger in je schoenen en durf je jezelf te zijn
 • Neem je meer initiatief en weet je je invloed te vergroten
 • Heb je zicht op je eigen voorkeuren/ kwaliteiten en weet je daarnaar te handelen
 • Durf je je kwaliteiten en valkuilen gelijkwaardig te benoemen
 • Kom je op voor jezelf op een directe, open en eerlijke manier door uiting te geven aan wat je voelt, denkt, wilt en niet wilt
 • Ben je je bewust van je eigen denkpatronen en hoe die je zelfbeeld bepalen
 • Weet je met andere denkpatronen jezelf uit te dagen
 • Ben je je bewust van je eigen gewoonten en durf je deze te veranderen
 • Voel je je verantwoordelijk voor jezelf en je omgeving
 • Ervaar je meer energie, balans en daadkracht
 • Los je met aandacht en focus problemen adequater op
 • Ken je je eigen leer- communicatie- en beoordelingsstijl
 • Weet je vanuit zelfvertrouwen en positiviteit win-win situaties te creëren

Werkwijze

1. Voor de start van jouw trainingstraject ontvang je een e-mail met een uitnodiging voor een persoonlijke intake (In de meeste gevallen digitaal in de Mijn Molijn omgeving)
2. Een week voor aanvang van de training ontvang je een trainingskit thuis met daarin verschillende voorbereidingsopdrachten en alle materialen die je nodig hebt voor de training, inclusief een Bambook notitie boek en iets lekkers voor bij de koffie of thee
3. De online trainingen zijn per dag opgebouwd en bestaan uit twee blokken van 2 uur (10.00-12.00 en 13.00- 15.00 uur). Hierin schakelen we regelmatig van samen online naar individueel offline. Zo ga je in de lunchpauze praktisch offline met de theorie aan de slag, worden daarna ervaringen van cursisten online met elkaar uitgewisseld en is er ruimte om elkaar feedback te geven
4. Na iedere trainingsdag formuleer je een concrete hulpvraag en maak je daarvoor een passend actieplan
5. Je gaat met jouw actieplan aan de slag in de online coaching, waarbij je voortdurend in contact staat met de trainer
6. Een aantal weken na iedere trainingsdag is er een tussentijdse online meeting waarin cursisten ervaringen met elkaar en de trainer kunnen delen
7. Tot slot van het trainingstraject is er een afrondende evaluatie waarin wordt teruggeblikt en vooruit wordt gekeken

Effectief online trainen

Al onze trainingen zijn vanwege de onzekerheden rond Covid-19 'online only'. Omdat het simpelweg kopieren van een traditionele training naar een online training praktisch gezien niet werkt, hebben wij al onze trainingsprogramma's opnieuw opgebouwd waarbij we de 'nieuwe normaal' als uitgangspunt hebben genomen. Met kleine groepen van maximaal 6 cursisten en een aangepast programma weten wij ook online een open sfeer van communicatie te realiseren waarin curisten worden begeleid door de trainer, maar ook vooral met elkaar en van elkaar kunnen leren. 

Werkwijze

 1. Voor de start van jouw trainingspakket ontvang je een persoonlijke intake (In de meeste gevallen digitaal in de Mijn Molijn omgeving)
 2. Een week voor aanvang van de training ontvangen cursisten een trainingskit thuis met daarin verschillende voorbereidingsopdrachten en alle materialen die ze nodig hebben voor de training, inclusief een Bambook notitie boek en iets lekkers voor bij de koffie of thee
 3. De online trainingen zijn per dag opgebouwd en bestaan uit twee blokken van 2 uur (10.00-12.00 en 13.00- 15.00 uur). Hierin schakelen we regelmatig van samen online naar individueel offline. Zo ga je in de lunchpauze praktisch offline met de theorie aan de slag en worden daarna ervaringen van cursisten online met elkaar uitgewisseld en is er ruimte om elkaar feedback te geven
 4. Na iedere trainingsdag formuleer je een concrete hulpvraag en maak je een passend actieplan
 5. Je gaat met jouw actieplan aan de slag in de online coaching, waarbij je voortdurend in contact staan met de trainer
 6. Een aantal weken na iedere trainingsdag is er een tussentijdse online meeting waarin cursisten ervaringen met elkaar en de trainer kunnen delen
 7. Tot slot van het trainingstraject is er een afrondende evaluatie waarin wordt teruggeblikt en vooruit wordt gekeken

Trainingsadvies

Wil je een gericht trainingsadvies? Dat kan! Vul dan de digitale vragenlijst die jouw competenties en de dingen die je belangrijk vindt in je werk in kaart brengt. Zo zie je onmiddellijk waar je ontwikkelbehoefte ligt en waar je de beste resultaten behaalt. In totaal duurt het invullen van de vragenlijst ongeveer een half uur en je kunt het doen waar en wanneer het jou uitkomt. Neem contact met ons op via mail@molijntraining.nl of 030 763 0887.

Eigen leeromgeving

Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale leeromgeving 'Mijn Molijn'. Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)