de do's en dont's van een sollicitatiegesprek

Tijdsduur
Trainer

de do's en dont's van een sollicitatiegesprek

Move Your Talent BV
Logo van Move Your Talent BV

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Hoe bereid je je optimaal voor op een sollicitatiegesprek, zodat je jezelf goed presenteert? Wat moet je vooral wel en niet doen in een gesprek? De trainer van deze trainer is naast trainer ook werkzaam als recruiter en vaak onderdeel van selectiecommissies. Vanuit die ervaring weet zij als geen ander hoe je een goed sollicitatiegesprek voert. Zowel het online gesprek (wat tegenwoordig als gevolg van de coronamaatregelen steeds vaker voorkomt) als het offline gesprek komen aan bod tijdens de training. Je krijgt tips en handvaten over hoe je je voorbereidt op dit gesprek. En zo nodig ga je ook ‘live’ oefenen met onderdelen van een sollicitatiegesprek, zodat je echt goed voorbereid het gesprek…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Solliciteren, Schriftelijke communicatie, Personal branding, Elevator pitch en Slecht nieuws gesprekken.

Hoe bereid je je optimaal voor op een sollicitatiegesprek, zodat je jezelf goed presenteert? Wat moet je vooral wel en niet doen in een gesprek? De trainer van deze trainer is naast trainer ook werkzaam als recruiter en vaak onderdeel van selectiecommissies. Vanuit die ervaring weet zij als geen ander hoe je een goed sollicitatiegesprek voert. Zowel het online gesprek (wat tegenwoordig als gevolg van de coronamaatregelen steeds vaker voorkomt) als het offline gesprek komen aan bod tijdens de training. Je krijgt tips en handvaten over hoe je je voorbereidt op dit gesprek. En zo nodig ga je ook ‘live’ oefenen met onderdelen van een sollicitatiegesprek, zodat je echt goed voorbereid het gesprek aangaat. Hierbij wordt met name geoefend op het competentiegerichte interview. 

Na afloop van de training heb je voldoende handvaten om jezelf goed voor te bereiden op het sollicitatiegesprek en jezelf tijdens het gesprek als stevige gesprekspartner neer te zetten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)