Smartphone Video training - cursus - open groep met certificering

Tijdsduur

Smartphone Video training - cursus - open groep met certificering

NewMediaBrains
Logo van NewMediaBrains
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 NewMediaBrains heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 23 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NewMediaBrains biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Brugge, Gent

Beschrijving

SmartPhone Video Training - Do It Yourself in 1 dag

Hoe maak je een professionele video met jouw smartphone? Ervaring is niet nodig, iedereen kan het leren! In de Smartphone Video Training leert Anne Marie Hazenberg je binnen 1 dag alle mogelijkheden: storyboards maken, filmtechnieken, mobiel monteren en online slim publiceren!

De wereld van online video is dus binnen handbereik! Wil je weten hoe het werkt en hoe je er alles uithaalt? Schrijf je dan in voor de SmartPhone Video Training!

Tijdens de Training Smartphone Video wordt, naast onderdelen als scripting, concepting en videomarketing, ook veel aandacht besteed aan het schieten van beelden en monteren op de mobiel. Maximaal 8 persone…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Videomarketing, Video / Camera, Direct marketing, E-mail marketing en Google Analytics.

SmartPhone Video Training - Do It Yourself in 1 dag

Hoe maak je een professionele video met jouw smartphone? Ervaring is niet nodig, iedereen kan het leren! In de Smartphone Video Training leert Anne Marie Hazenberg je binnen 1 dag alle mogelijkheden: storyboards maken, filmtechnieken, mobiel monteren en online slim publiceren!

De wereld van online video is dus binnen handbereik! Wil je weten hoe het werkt en hoe je er alles uithaalt? Schrijf je dan in voor de SmartPhone Video Training!

Tijdens de Training Smartphone Video wordt, naast onderdelen als scripting, concepting en videomarketing, ook veel aandacht besteed aan het schieten van beelden en monteren op de mobiel. Maximaal 8 personen in de training zorgt voor veel persoonlijke aandacht en haalt het maximale uit de tijd en de deelnemers. Grotere groepen zijn mogelijk, dan schuift er een co-trainer aan.

De trainer:
Anne Marie Hazenberg persoonlijk geeft de training, bereid e.e.a. voor en levert de nazorg. Zij heeft een fotografie track record sinds 1986, een ICT track record sinds 1995 en een TV (Hilversum) en SocialMedia track record sinds 2006. Ook bezoekt zij elk jaar het vakcongres SXSW in Austin Texas, waar ze leert van experts en deze learnings verwerkt in de training. Ook de learnings uit de diverse 1:1 interviews met YouTube celebrities tijdens SXSW worden overgedragen. Deze combinatie maakt dat zij alle benodigde disciplines op het hoogste niveau beheerst en de combinatie van ingrediënten voor smartphone video die nodig zijn voor de cursist efficiënt kan filteren en vaardigheden kan overdragen. Zo haalt de cursist in 1 dag het maximale uit de training en uit zichzelf! 

Onderwerpen en redenen voor het maken van videos zijn oneindig: van korte interviews tot sfeerimpressies en verslaggeving van evenementen tot (product)demonstratie. Na deze training is het niet voor elke aangelegenheid noodzakelijk om professionals in te huren. Met de middelen van tegenwoordig en een paar slimme trucs, kom je een heel eind om jouw boodschap vakkundig in beeld te brengen!

Wat kan je verwachten van de training?
De focus van deze 1-daagse training ligt op het slim, veilig, efficiënt en effectief produceren van eenvoudige video’s met smartphone of iPod, ten behoeve van social media. Geen ingewikkelde videoproducties dus, maar focus op het kunnen pakken van dat ene leuke moment.. of het combineren van een verzameling van momenten in één video. Wij leren hoe je hoe je met eenvoudige middelen en een paar slimme trucs eenvoudig en tegen zeer lage kosten zelf videoclips kan produceren voor professioneel gebruik. In een dynamische en hands-on training leer je alles doen met één apparaat: strakke beelden filmen, monteren én online publiceren!

We besteden tijdens de training aandacht aan video productie voor de specifieke socialmedia kanalen als Facebook, Twitter, Instagram, Vine en Snapchat Voor aanvang van de training ontvang je een telefonische intake om te onderzoeken welke onderwerpen voor jou relevant zijn. Zo kan je tijdens de training gericht aan de slag!

Kort samengevat bestaat de dag uit de volgende onderdelen:

 • Introductie, videomarketing en filmtechnieken
 • Strategie en YouTube funktionaliteiten
 • Alle stadia samen doen; van idee tot eindproductie
 • Welke apparaten & apps zijn er en passen het beste bij jou 
 • Technieken + efficiënte workflow: hoe maak ik praktisch die video?!
 • Hands-on aan de slag met script, storyboard, filmen, montage en uploaden
 • Hoe, wat, waar en tips voor socialvideo
 • Bonus: SELFIESTICKACROBATIEK
 • Kleine groepen. Maximaal 8 personen!

Waar is de training?
De training vindt plaats op de NewMediaBrains locatie in Rotterdam. Hierbij zijn wij op de locatie van alle gemakken voorzien als het gaat om de benodigde techniek voor Smartphone Video: licht, geluid, internet, computers, vereiste software, apps, selfiesticks en nog veel meer. Je hoeft zelf geen materialen mee te brengen, behalve je smartphone en je stroomkabeltje!

Is de training iets voor jou?

Je kunt tegenwoordig niet meer om online video heen. Herken jij je in de volgende punten? Dan is deze training écht iets voor jou!

 • Je bent binnen een bedrijf of organisatie bezig met het vraagstuk omtrent communicatie en online video
 • Je wil aan de slag met online video, maar je weet niet hoe
 • Je bent leergierig
 • Je wilt leren hoe je jezelf presenteert voor een camera
 • Je ziet het niet zitten om dure camera-apperatuur aan te schaffen
 • Je wilt strakke beelden leren filmen met je telefoon
 • Je wilt leren monteren met je telefoon
 • Je wilt leren om online te publiceren met je telefoon

Misschien ben jij binnen jouw organisatie niet verantwoordelijk voor communicatie, maar ben jij wél de persoon die aanwezig is op bijeenkomsten of events en dus feitelijk 'met z'n neus op het moment staat'. Hoe leuk is het dan als je videocontent kan produceren, die jouw werkgever kan gebruiken? Of die je kan gebruiken voor je eigen social media? Je smartphone heb je altijd bij je, dus je hebt alle tools bij de hand om de perfecte video te maken!

De trainingen van NewMediaBrains hebben altijd een heel praktische insteek en zijn gericht op de praktijk, de online wereld anno 'nu'. Een wereld die razendsnel verandert. Wij hanteren geen dikke rapporten, geen langdurige theorieen, maar een methodiek waarmee je snel en doelgericht en zelfstandig aan de slag kunt. DiY mentaliteit en onze trainers staan dagelijks met beide benen in de productie. Een van onze bronnen waarmee wij onze kennis op peil houden is het jaarlijkse bezoek aan SXSW, hét grootste congres op gebied van online innovaties, altijd in maart Austin - Texas. Vrijblijvend en kosteloos kan je onze learnings volgen via de bekende socialmedia kanalen @NewMediaBrians en @SocialMediaMonteur.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)