Scrum voor Scrum Master (Agile)

Type product
Tijdsduur

Scrum voor Scrum Master (Agile)

Ngenious
Logo van Ngenious
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,5 Ngenious heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 20 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Wil jij de rol van Scrum Master pakken? Leer in drie dagen hoe je een team en een organisatie beter maakt en meeneemt in de Agile manier van denken en doen.

Deelnemers aan deze opleiding leren hoe teams optimaal te laten presteren in de rol van Scrum Master. We leren je alles over Scrum methoden en technieken. Waar het daar bij andere aanbieders bij blijft, voegen wij er een uniek element aan toe. We gaan namelijk terug naar de bron van Agile en Scrum. We nemen onze deelnemers mee naar hoe Agile in Japan is ontstaan. Door ons te verdiepen in begrippen als mindset management, reflectie en zelfmotivatie ontdekken we een wereld aan nieuwe mogelijkheden om prestaties in organisaties te verbeter…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Scrum Master, Scrum, Scrum Product Owner, Agile (algemeen) en Kanban.

Wil jij de rol van Scrum Master pakken? Leer in drie dagen hoe je een team en een organisatie beter maakt en meeneemt in de Agile manier van denken en doen.

Deelnemers aan deze opleiding leren hoe teams optimaal te laten presteren in de rol van Scrum Master. We leren je alles over Scrum methoden en technieken. Waar het daar bij andere aanbieders bij blijft, voegen wij er een uniek element aan toe. We gaan namelijk terug naar de bron van Agile en Scrum. We nemen onze deelnemers mee naar hoe Agile in Japan is ontstaan. Door ons te verdiepen in begrippen als mindset management, reflectie en zelfmotivatie ontdekken we een wereld aan nieuwe mogelijkheden om prestaties in organisaties te verbeteren. De eerste dag van deze driedaagse Scrum Master opleiding bestaat uit de introductietraining TMS (Toyota way Management System). Lees meer over deze interactieve opleiding, die je voorbereidt op het Scrum.org of het IIABC.org examen.

De Scrum Master is de servant leader van het team. Je werkt nauw samen met de Product Owner, de teamleden en stakeholders, waarbij je zorgt voor het aanzetten van het motortje van continue verbetering en het daarmee op hoger niveau brengen van het team én de organisatie. 

Na het volgen van de training:

  • Heb je kennis opgedaan over het gedachtengoed achter Agile en Scrum. We gaan hierbij terug naar de bron en duiden Agile vanuit het perspectief van de Japanse school en het Toyota way Management System (TMS).
  • Heb je kennis opgebouwd over het Scrum raamwerk en haar rollen, bijeenkomsten en artefacten.
  • Weet je wat er van je verwacht wordt in de rol van Scrum Master.
  • Beschik je over kennis die onmisbaar is om in de rol van Scrum Master zelfstandig een scrumteam te begeleiden.

Deze opleiding is uniek in Nederland omdat wij, als partner van het Toyota Management Institute in Japan, als enige de relatie leggen tussen Scrum enerzijds en de Japanse ontstaansgeschiedenis anderszijds. Achtergrond informatie over de oorsprong van Agile is voorwaardelijk om het goed toe te kunnen passen in een organisatie.

Ngenious is gespecialiseerd in trainingen en opleidingen op het gebied van Lean, Agile en performance verbetering. In 2018 verzorgden wij voor ruim 600 deelnemers verschillende opleidingen (zowel incompany als op onze buitenlocatie in Zaltbommel).  Deelnemers geven ons gemiddeld een 8,6! 

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Scrum Master.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.