Cateraar E-Learning

Type product

Cateraar E-Learning

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 123 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Keukenprins(es)? Volg deopleiding Cateraar en begin voor jezelf Houd je van koken en ontvang je vaak complimenten over je kookkunsten? Start een eigen cateringbedrijf. In deopleiding Cateraar leer je de fijne kneepjes van het cateringvak. De hele dag recepten doorbladeren, nieuwe gerechten uitproberen en je partner verrassen met heerlijke dinertjes? Dan klinkt het beroep van cateraar je vast als muziek in de oren. Ben jij de nieuwe Jamie Oliver? Met dezeopleiding kun je in 9 maanden tijd een eigen cateringbedrijf opstarten. Wie weet word jij de nieuwe Jamie Oliver of Nigella Lawson! Leer de fijne kneepjes van het cateringvak In deopleiding Cateraar leer je alles wat er komt kijken bij het va…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Cateraar, Kookcursus / Koken, Recepten, HACCP en Voedingsdeskundige.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Keukenprins(es)? Volg deopleiding Cateraar en begin voor jezelf Houd je van koken en ontvang je vaak complimenten over je kookkunsten? Start een eigen cateringbedrijf. In deopleiding Cateraar leer je de fijne kneepjes van het cateringvak. De hele dag recepten doorbladeren, nieuwe gerechten uitproberen en je partner verrassen met heerlijke dinertjes? Dan klinkt het beroep van cateraar je vast als muziek in de oren. Ben jij de nieuwe Jamie Oliver? Met dezeopleiding kun je in 9 maanden tijd een eigen cateringbedrijf opstarten. Wie weet word jij de nieuwe Jamie Oliver of Nigella Lawson! Leer de fijne kneepjes van het cateringvak In deopleiding Cateraar leer je alles wat er komt kijken bij het vak van cateraar: van het efficiënt inrichten van de keuken en werven van klanten tot het verzorgen van gerechten voor feestjes, zakenlunches en bruiloften. Ook is deze opleidinggeschikt als je een maaltijdservice wilt opstarten. Praktische informatie De informatie die je in deopleiding Cateraar krijgt, is heel praktisch. Denk bijvoorbeeld aan: welke producten/diensten zijn het meest winstgevend? waar vind ik mijn klanten? is mijn keuken geschikt? hoeveel breng ik in rekening? welk papierwerk is nodig? hoe werf ik klanten en zorg ik ervoor dat ze terugkomen? Ook krijg je tips over hoe je een speciaal gerecht of één specifiek product in de markt zet. Heb je al een eigen cateringbedrijf? Dan is dezethuisstudie Cateraar een nuttige aanvulling. Geld verdienen met catering, wat wil je nog meer? Volg de cursus Cateraar en laat je droom uitkomen. Word succesvol cateraar. Volg de combinatiecursus Cateraar + HACCP Wil jij je niet alleen verdiepen in het cateringvak, maar ook direct volgens de regels van de Hygiënecode en HACCP leren werken? Volg dan onze extra voordelige combinatiecursus Cateraar + HACCP. Zo ben je na je opleiding zelfin staat om een HACCP plan voor jouw eigen bedrijf op te stellen en weet je alles over voedselveiligheid en voedselovergevoeligheid. Nu bij inschrijving: GRATIS handboek .Deze E-learning is inclusief een naslagwerk wat je binnen enkele dagen via de post ontvangt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)