Declarant Assistent

Type product

Declarant Assistent

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 123 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Heb jij interesse in de internationale handel? Met de opleiding Declarant Assistent word jij klaargestoomd voor deze belangrijke positie.

Verdiep je in internationale handel met de Assistent Declarant opleiding

Heb jij interesse in de internationale handel? Dan is een baan als declarant assistent ideaal voor jou! Met de opleiding Assistent Declarant word jij klaargestoomd voor deze belangrijke positie.

Word jij declarant assistent? Dan ben jij medeverantwoordelijk voor een soepel verloop van de internationale goederenstroom. Een belangrijke en verantwoordelijke functie dus. Met de Assistent Declarant opleiding maak jij kennis met alle facetten van de douane wet- en regelgeving. Start jij ook…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Declarant, Logistiek, Logistiek management, Handelsbetrekkingen en Logistiek projectmanagement.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Heb jij interesse in de internationale handel? Met de opleiding Declarant Assistent word jij klaargestoomd voor deze belangrijke positie.

Verdiep je in internationale handel met de Assistent Declarant opleiding

Heb jij interesse in de internationale handel? Dan is een baan als declarant assistent ideaal voor jou! Met de opleiding Assistent Declarant word jij klaargestoomd voor deze belangrijke positie.

Word jij declarant assistent? Dan ben jij medeverantwoordelijk voor een soepel verloop van de internationale goederenstroom. Een belangrijke en verantwoordelijke functie dus. Met de Assistent Declarant opleiding maak jij kennis met alle facetten van de douane wet- en regelgeving. Start jij ook vandaag nog?

  Ontdek de regelgeving in de douanesector

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in basiskennis van douanezaken en voor wie de dagelijkse documenten opmaakt voor operationele zendingen bij een logistieke dienstverlener of een logistieke afdeling van een productie- of handelsbedrijf.

De Assistent Declarant opleiding is zeer laagdrempelig en start bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke vooropleiding nodig om ermee te starten.

Zo studeer je Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Declarant Assistent uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby s. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar! Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per pos...

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Declarant Assistent uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Declarant Assistent, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza
 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studieprogramma In de opleiding Assistent Declarant komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: introductie en vervoerstromen; documenten in de logistiek; incoterms vervoersrecht transportverzekering; douane; export.

Studieprogramma

In de opleiding Assistent Declarant komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • introductie en vervoerstromen;
 • documenten in de logistiek;
 • incoterms
 • vervoersrecht
 • transportverzekering;
 • douane;
 • export.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Declarant.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)