Grimeren E-Learning

Type product

Grimeren E-Learning

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 123 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Breng personages tot leven met de Grimeur opleiding en ontdek deze magische wereldDe kunst om met behulp van make-up iemands uiterlijk te veranderen. Dat is waar grimeren voor staat. En een kunst, zo mag je het zeker noemen. De orcs uit The Lord of the Rings of Voldemort uit de Harry Potter films. Het zijn allemaal voorbeelden van spectaculaire transformaties van acteurs met behulp van make-up. StudieduurVoor deopleiding Grimeren staat een totale studieduur van 9 maanden wanneer je een gemiddeld studietempo aanhoudt. Het gemiddelde tempo ligt op ongeveer 3 uur per week. Uiteindelijk studeer je met NHA in je eigen tempo. Je kunt dus ook minder lessen per maand bestuderen, wat uiteraard ook in…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Visagie, Kapper, Haarverzorging, Mode en Kleding maken & ontwerpen.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Breng personages tot leven met de Grimeur opleiding en ontdek deze magische wereldDe kunst om met behulp van make-up iemands uiterlijk te veranderen. Dat is waar grimeren voor staat. En een kunst, zo mag je het zeker noemen. De orcs uit The Lord of the Rings of Voldemort uit de Harry Potter films. Het zijn allemaal voorbeelden van spectaculaire transformaties van acteurs met behulp van make-up. StudieduurVoor deopleiding Grimeren staat een totale studieduur van 9 maanden wanneer je een gemiddeld studietempo aanhoudt. Het gemiddelde tempo ligt op ongeveer 3 uur per week. Uiteindelijk studeer je met NHA in je eigen tempo. Je kunt dus ook minder lessen per maand bestuderen, wat uiteraard ook invloed heeft op de totale studieduur. Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!Deze E-learning is inclusief een naslagwerk wat je binnen enkele dagen via de post ontvangt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Visagie.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)