Handletteren

Type product

Handletteren

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 123 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Cursus Handletteren: Creatief tekenen met letters!

Cursus Handletteren: Creatief tekenen met letters!

De mooiste kaartjes en posters met sierletters maken? Een leuke krijtbord decoratie voor in huis creëren met een speels geschreven tekst erop? Met de cursus Handletteren van NHA kun jij je creativiteit de vrije loop laten.

Inclusief gratis materialenpakket
Met begeleiding van een ervaren vakdocent
Korte opleiding met snel resultaat 

 

Het is dé trend van dit moment en met de cursus Handletteren kan ook jij deze vaardigheid onder de knie krijgen. Speel met vormen en kleuren, en laat je woorden en zinnen visueel tot leven komen met mooie lettertypen en grappige tekeningetjes. Start vandaag nog…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Visueel communiceren, Zakelijk tekenen, Storytelling, Schilderen en Schmink / Grime.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Cursus Handletteren: Creatief tekenen met letters!

Cursus Handletteren: Creatief tekenen met letters!

De mooiste kaartjes en posters met sierletters maken? Een leuke krijtbord decoratie voor in huis creëren met een speels geschreven tekst erop? Met de cursus Handletteren van NHA kun jij je creativiteit de vrije loop laten.

Inclusief gratis materialenpakket
Met begeleiding van een ervaren vakdocent
Korte opleiding met snel resultaat 

 

Het is dé trend van dit moment en met de cursus Handletteren kan ook jij deze vaardigheid onder de knie krijgen. Speel met vormen en kleuren, en laat je woorden en zinnen visueel tot leven komen met mooie lettertypen en grappige tekeningetjes. Start vandaag nog met een

Zo studeer je Leer in je eigen tempo - waar je maar wilt Elke maand ontvang je nieuwe lessen van jouw hobbycursus in huis, waardoor je telkens weer geprikkeld wordt om lekker met jouw hobby bezig te zijn. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de cursus Handletteren uitstekend te combineren met een drukke baan of met andere hobby s. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Zo studeer je


Leer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Elke maand ontvang je nieuwe lessen van jouw hobbycursus in huis, waardoor je telkens weer geprikkeld wordt om lekker met jouw hobby bezig te zijn. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de cursus Handletteren uitstekend te combineren met een drukke baan of met andere hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd leren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-cursussen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke begeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Handletteren, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza
  • de studiehandleiding doornemen;
  • lessen bestuderen;
  • video(’s) bekijken;
  • voorleesfunctie;
  • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
  • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
  • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
  • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
  • contact leggen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen;
  • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën.
Studieprogramma cursus Handletteren Tijdens de cursus Handletteren maak je kennis met alle facetten van handletteren. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod: Wat is handlettering meteen aan de slag! Na een introductie in handletteren en de gebruikte materialen ga je meteen beginnen met handletteren. Typografie In dit onderdeel van de cursus Handletteren leer je hoe letters zijn opgebouwd en welke lettert...

Studieprogramma cursus Handletteren

Tijdens de cursus Handletteren maak je kennis met alle facetten van handletteren. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

 

Wat is handlettering & meteen aan de slag!

Na een introductie in handletteren en de gebruikte materialen ga je meteen beginnen met handletteren.

 

Typografie

In dit onderdeel van de cursus Handletteren leer je hoe letters zijn opgebouwd en welke lettertypen goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Ook leer je hoe je letters kunt accentueren en hoe je mooie scriptletters kunt tekenen.

  Layout schetsen & uitwerken

Je leert je woorden op een mooie manier te structureren zodat je een gebalanceerd handlettering ontwerp krijgt. Ook ga je werken met grids. Uiteindelijk leer je een potloodschets uit te werken tot een echt werkstuk.

 

Decoratie

Met decoratie breng je je handlettering echt tot leven. Je gaat daarom aan de slag met brush letters, leuke tekeningen, banners, kaders en dieptewerking.

 

Kleurgebruik & blenden

Tijd voor kleur! Welke kleuren zijn geschikt voor jouw handlettering tekst, hoe kun je kleuren het beste combineren en hoe werkt blenden precies?

 

Krijtborden en andere ondergronden

Als laatste leer je in de cursus Handletteren meer over de bijzondere ondergronden waarop je kunt handletteren, bijvoorbeeld op krijtborden.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)