Inleiding Psychologie Thuisstudie

Type product

Inleiding Psychologie Thuisstudie

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 122 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Weten wat mensen beweegt? Volg de cursus Inleiding PsychologieWaarneming, geheugen, emotie en gedrag: hoe werken mensen? Wat beweegt mensen? Hoe werkt motivatie? Welke psychisch stoornissen zijn er? In de cursus Inleiding Psychologie op HBO-niveau ontdek jij de antwoorden op deze vragen en meer! Schrijf je in voor de cursus en ga direct aan de slag.Hoe heeft de psychologie zich ontwikkeld? Van Freud tot Kahneman en van Plato tot Seligman: de cursus Inleiding Psychologie behandelt de geschiedenis van psychologie. In de cursus krijg jij een overzicht van historische en recente ontwikkelingen. Leer menselijk gedrag begrijpen Hoe communiceren mensen? Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Ho…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Weten wat mensen beweegt? Volg de cursus Inleiding PsychologieWaarneming, geheugen, emotie en gedrag: hoe werken mensen? Wat beweegt mensen? Hoe werkt motivatie? Welke psychisch stoornissen zijn er? In de cursus Inleiding Psychologie op HBO-niveau ontdek jij de antwoorden op deze vragen en meer! Schrijf je in voor de cursus en ga direct aan de slag.Hoe heeft de psychologie zich ontwikkeld? Van Freud tot Kahneman en van Plato tot Seligman: de cursus Inleiding Psychologie behandelt de geschiedenis van psychologie. In de cursus krijg jij een overzicht van historische en recente ontwikkelingen. Leer menselijk gedrag begrijpen Hoe communiceren mensen? Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Hoe werkt de psyche? Wat is de psyche? Wat voor emoties voelen mensen? Dat zijn vragen waarmee psychologen zich bezighouden. De cursus Inleiding Psychologiegaat dieper op deze onderwerpen in. Aan de slag in diverse vakgebieden Psychologen vinden hun weg naar alle vakgebieden en onderdelen van de samenleving. Enkele voorbeelden van vakgebieden waarin psychologen werken: in de rechtspraak adviseren psychologen over de betrouwbaarheid van getuigenverklaringen; in organisaties vergroten psychologen werkplezier (en daarmee professionele effectiviteit); in de gezondheidszorg onderscheiden psychologen de meest optimale manieren om patiënten te benaderen; in de geestelijke gezondheidszorg behandelen psychologen cliënten met psychische problemen; in de sport verbeteren psychologen sportprestaties en maken ze sporters mentaal weerbaarder. De cursus Inleiding Psychologie biedt psychologische kennis en leert je hoe je psychologische inzichten kunt toepassen. Leer hoe je anderen begrijpt en hoe mensen communiceren. In de cursus Inleiding Psychologie verdiep jij je in de mens en zijn gedrag. Cursus Inleiding Psychologie op HBO-niveau Hoe gedragen piloten zich in een cockpit als een automatische piloot al het werk overneemt? Hoe houd je piloten scherp als de machine opeens toch faalt? Psychologie begon als wetenschap met een studie naar de menselijke geest, inmiddels vind je de psychologie in alle facetten van de samenleving. .

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Psychologie.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)