Basis BHV

Niveau
Tijdsduur
Logo van NIVI BHV B.V.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NIVI BHV B.V. biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Apeldoorn, Assen, Deventer, Drachten, Emmen, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Zwolle

Beschrijving

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet legt werkgevers de plicht op om een aantal werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener (BHV’er). De cursus BHV is gericht op personen die de functie van bedrijfshulpverlener binnen hun organisatie (gaan) vervullen. Neem contact op voor meer informatie, vraag een offerte aan, of meld u of uw werknemer(s) meteen aan voor de cursus BHV! Doel Doel van de cursus is de deelnemer te trainen in enkele kerntaken, zodat hij na afloop van de cursus in staat is om de taak van de hulpverleningsdiensten (brandweer, ambulance etc.) over te nemen tot het moment dat deze aanwezig zijn. Inhoud De cursus bestaat uit de modules Eerste Hulp en Bran…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: BHV basis, BHV (Bedrijfshulpverlener), Preventiemedewerker, BHV herhaling en Kinder EHBO.

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet legt werkgevers de plicht op om een aantal werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener (BHV’er). De cursus BHV is gericht op personen die de functie van bedrijfshulpverlener binnen hun organisatie (gaan) vervullen. Neem contact op voor meer informatie, vraag een offerte aan, of meld u of uw werknemer(s) meteen aan voor de cursus BHV! Doel Doel van de cursus is de deelnemer te trainen in enkele kerntaken, zodat hij na afloop van de cursus in staat is om de taak van de hulpverleningsdiensten (brandweer, ambulance etc.) over te nemen tot het moment dat deze aanwezig zijn. Inhoud De cursus bestaat uit de modules Eerste Hulp en Brandbestrijding & Ontruiming en bevat vier hoofdonderwerpen: 1. Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen en het verplaatsen van gewonden; 2. Verbindingen en communicatie met externe hulpverleningsdiensten; 3. Brand en brandbestrijding met verschillende kleine blusmiddelen; 4. Alarmering en ontruiming. Overige informatie De totale cursus beslaat 2 dagdelen (2 modules) en wordt gegeven in onze opleidingscentra in Appingedam of Zuidbroek (in-company is ook mogelijk). Vrijstelling Voor zowel het examen eerste hulp als het examen brandbestrijding en ontruiming kan NIVI BHV BV. Opleiding & Training vrijstellingen verlenen, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)