Heftruck

Niveau
Tijdsduur
Logo van NIVI BHV B.V.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NIVI BHV B.V. biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Apeldoorn, Assen, Deventer, Drachten, Emmen, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Zwolle

Beschrijving

Een heftruckcertificaat (heftruckrijbewijs) is voor heftruckchauffeurs van groot belang. Maar ook de overige medewerkers en werkgevers hebben baat bij het heftruckrijbewijs van de chauffeur die de heftruck bestuurt. Er wordt dan immers veiliger en beter gewerkt? Zelfs voor ervaren chauffeurs is een heftruck opleiding vaak de moeite waard! Met de heftruck opleiding van NIVI BHV B.V. weer veilig aan het werk. Neem contact op voor meer informatie, vraag een offerte aan, of meld u of uw werknemers meteen aan voor een gedegen heftruckopleiding bij NIVI BHV B.V.. Voor wie is de heftruck opleiding geschikt? NIVI BHV BV biedt zowel een heftruck opleiding met de basistrainingen voor beginnende heftru…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Heftruckcertificaat, Logistiek, Logistiek management, Lasten verplaatsen en Shovel / Minigraver.

Een heftruckcertificaat (heftruckrijbewijs) is voor heftruckchauffeurs van groot belang. Maar ook de overige medewerkers en werkgevers hebben baat bij het heftruckrijbewijs van de chauffeur die de heftruck bestuurt. Er wordt dan immers veiliger en beter gewerkt? Zelfs voor ervaren chauffeurs is een heftruck opleiding vaak de moeite waard! Met de heftruck opleiding van NIVI BHV B.V. weer veilig aan het werk. Neem contact op voor meer informatie, vraag een offerte aan, of meld u of uw werknemers meteen aan voor een gedegen heftruckopleiding bij NIVI BHV B.V.. Voor wie is de heftruck opleiding geschikt? NIVI BHV BV biedt zowel een heftruck opleiding met de basistrainingen voor beginnende heftruckchauffeurs als een heftruckopleiding voor ervaren chauffeurs. Doel: het heftruck rijbewijs (heftruckcertificaat) Men krijgt alle praktische basisvaardigheden voor het vakkundig bedienen van de vorkheftruck onder de knie tijdens de heftruck opleiding. Bovendien leren uw werknemers (of u zelf) veilig, efficiënt en schadepreventief te werken op de heftruck. Na afloop beschikt de kandidaat over een heftruckcertificaat (heftruckrijbewijs). Inhoud training heftruck Tijdens de heftruckopleiding krijgen de chauffeurs zowel theorie als praktijk en leren ze alles over onder andere de volgende onderwerpen: - De Arbo-wet - Rijklaarcontrole - Stabiliteit, belading en zwaartepuntbepaling - Bediening van de heftruck - Oriëntatie op de omgeving - Efficiënt en veilig rijden Overige informatie De duur van deze heftruck opleiding is afhankelijk van ervaring en varieert van één tot en met vier dagen. U kunt ervoor kiezen uw werknemers de heftruck opleiding bij NIVI BHV BV in Zuidbroek te laten volgen of op uw eigen werkvloer. Als u zich vandaag voor de heftruck opleiding aanmeldt kunnen we vaak de volgende dag al beginnen en uw werknemers dus z.s.m. beschikken over een heftruckcertificaat (heftruckrijbewijs), oftewel: wanneer het u uitkomt!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)