Agile UX; Grip op UX binnen Scrum

Niveau
Tijdsduur

Agile UX; Grip op UX binnen Scrum

Online Department
Logo van Online Department

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Als de Scrum trein rijdt wordt hoogwaardige klantbeleving nog wel eens uit het oog verloren. Tijdens deze training leer je hoe je de prestaties van je team én de kwaliteit van de digitale producten verhoogt.

WAT JE LEERT

Het organiseren en plannen van UX werk is nog betrekkelijk nieuw. In deze training leer je om te gaan met de complexe uitdagingen die je als PO, Scrum master of UX professional tegenkomt bij het integreren van UX activiteiten binnen productontwikkeling. We geven je de tools en het vertrouwen om meer rendement uit je team te halen én tegelijk de kwaliteit van de digitale gebruikerservaring te verhogen. Hoe zorg je dat je team focus houdt op de product visie en de gebruiksvr…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: UX / User Experience Design, Scrum, Usability (gebruiksvriendelijkheid), Conversie optimalisatie en SEO.

Als de Scrum trein rijdt wordt hoogwaardige klantbeleving nog wel eens uit het oog verloren. Tijdens deze training leer je hoe je de prestaties van je team én de kwaliteit van de digitale producten verhoogt.

WAT JE LEERT

Het organiseren en plannen van UX werk is nog betrekkelijk nieuw. In deze training leer je om te gaan met de complexe uitdagingen die je als PO, Scrum master of UX professional tegenkomt bij het integreren van UX activiteiten binnen productontwikkeling. We geven je de tools en het vertrouwen om meer rendement uit je team te halen én tegelijk de kwaliteit van de digitale gebruikerservaring te verhogen. Hoe zorg je dat je team focus houdt op de product visie en de gebruiksvriendelijkheid? Onderwerpen die we behandelen;

  • Methodes om user-centric te innoveren
  • UX binnen Scrum organiseren
  • Lean experimenten toepassen
  • UX activiteiten plannen
  • Sturen op resultaat met UX metrics
  • Prioriteren van UX items op de backlog
  • Stakeholders betrekken (en overtuigen)

PRAKTISCHE INFORMATIE

We nodigen je uit in onze creatieve woonkamer in Rotterdam. We faciliteren een compleet verzorgde en inspirerende training, waar je ook kennismaakt met andere professionals en jouw ervaringen kunt delen.

Bij Online Department worden de workshops en trainingen op maat gemaakt. We bepalen het definitieve programma op basis van jouw behoeften en doelstellingen, zodat je ook echt stappen kunt maken. De training wordt gegeven door ervaren trainers en UX experts met veel ervaring bij corporates en tech bedrijven. Doordat ze ook dagelijks in het werkveld actief zijn, kunnen ze concrete oplossingen aandragen.

Na de training kun je gebruik maken van 2 uur coaching om je te helpen bij het toepassen van de leerstof.

VOOR WIE?

Deze training is ontwikkeld voor IT managers, product managers, product owners en UX design- en development specialisten die werkzaam zijn bij grote en middelgrote organisaties met één of meerdere Scrum teams. Van scale-up tot corporate.

Over Online Department:

De ervaren design thinking en UX design trainers van Online Department volgen de principes van learning by doing: direct toepasbare trainingen en meetbare implementatie van de geleerde methodes met behulp van coaching 'on the job'. Dat gaat verder dan theoretische modellen. We brengen verandering. dat doen we ondermeer voor ANWB, Topicus, Rabobank en snelgroeiende technologie bedrijven. We beginnen met individiuele intakes en het opstellen van organisatiedoelen om echt maatwerk te kunnen leveren.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)