ISO 14001 normkennis

Niveau
Tijdsduur
Logo van Online ISO Academy

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

ISO 14001, de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem,  biedt praktische hulpmiddelen voor de organisatie die meer wilt doen dan alleen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Deze norm is gemaakt voor organisatie die snapt dat het systematisch doorvoeren van milieuaspecten zichzelf terug zal gaan verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het besparen van onder meer energie, nieuwe marktkansen, het verbeteren van relaties met overheidsinstellingen en het verbeteren van het imago. De markt is voortdurend in beweging en de organisatie is onderhevig aan ontwikkelingen in de omgeving. Dit heeft gevolgen voor het milieubeleid. Veel organisaties merken dat ze …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ISO 14001, ISO 9001, ISO/ IEC 20000, ISO 27001 en ISO 31000 Risk Manager / Risicomanagement.

ISO 14001, de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem,  biedt praktische hulpmiddelen voor de organisatie die meer wilt doen dan alleen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Deze norm is gemaakt voor organisatie die snapt dat het systematisch doorvoeren van milieuaspecten zichzelf terug zal gaan verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het besparen van onder meer energie, nieuwe marktkansen, het verbeteren van relaties met overheidsinstellingen en het verbeteren van het imago. De markt is voortdurend in beweging en de organisatie is onderhevig aan ontwikkelingen in de omgeving. Dit heeft gevolgen voor het milieubeleid. Veel organisaties merken dat ze achter de feiten aanlopen door te voorzien in oplossingen die alleen op korte termijn werkbaar zijn. Door goed te kijken naar de context van je organisatie worden onnodige zaken uit de organisatie verwijderd en belangrijke milieuaspecten bepaald. Deze training bij uitstek geschikt is voor iedereen die bekend is met managementsystemen maar onbekend in de wereld van ISO 14001. Ook is deze training bedoeld voor mensen die al eerder een ISO 14001 managementsysteem hebben opgezet en nu willen overstappen naar de 2015-versie van de norm. Als jij voor jouw organisatie een ISO 14001 managementsysteem wilt opzetten en implementeren dan is deze ééndaagse training een goede start om normkennis op te doen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: ISO 14001.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)