Energieprestatie adviseur Woningen (EP-W/B) NTA 88OO, voor bestaande EPA-W

Type product
Logo van Onze Joost

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Wat leer je

BRL 9500-W: Energieprestatie Adviseur Woningen / Basis NTA8800,
voor bestaande EPA-W BRL 9500-01 adviseurs

 

Let op: de mogelijkheid om aanvullende examens EPA - NTA 8800 te doen,
vervalt per donderdag 1 juli 2021! Meer informatie op installQ.nl

Ben je voor gediplomeerd energieprestatie-adviseur Woningen (EPA-W adviseur), van voor 1 januari 2021. Dan volg je de ‘aanvullende examenroute’, voor bestaande EPA-W adviseurs. In deze cursus bereidt Onze Joost je goed voor op de aanvullende examen. Na inschrijving ontvang je toegang tot de e-learning, in onze online leeromgeving. Hiermee kan je zelf aan de slag met de lesstof. Tijdens de meet-up wordt de belangrijkste stof nog een keer d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviesvaardigheden, Beïnvloeden, Consultancy, Gesprekstechnieken & Gespreksvaardigheden en Pitchen.

Wat leer je

BRL 9500-W: Energieprestatie Adviseur Woningen / Basis NTA8800,
voor bestaande EPA-W BRL 9500-01 adviseurs

 

Let op: de mogelijkheid om aanvullende examens EPA - NTA 8800 te doen,
vervalt per donderdag 1 juli 2021! Meer informatie op installQ.nl

Ben je voor gediplomeerd energieprestatie-adviseur Woningen (EPA-W adviseur), van voor 1 januari 2021. Dan volg je de ‘aanvullende examenroute’, voor bestaande EPA-W adviseurs. In deze cursus bereidt Onze Joost je goed voor op de aanvullende examen. Na inschrijving ontvang je toegang tot de e-learning, in onze online leeromgeving. Hiermee kan je zelf aan de slag met de lesstof. Tijdens de meet-up wordt de belangrijkste stof nog een keer doorgenomen en is er voldoende tijd voor vragen. 

Deze opleiding brengt je helemaal bij volgens de nieuwe energieopname methodiek BRL 9500-W. De NTA 8800 vervangt onder andere de NEN 7120, NEN 8088, NEN 1068 en de ISSO 75.3. 

Je gaat aan de slag met de nieuwste methodiek voor het berekenen en adviseren op het gebied van energieverbruik, isolatiewaarden, energie opwek en andere installatietechniek.

Deze cursus bereid je goed voor op het officiële landelijke examen, door de vernieuwde basisopname-methodiek ‘ISSO 82.1 – Methode 2020’ eigen te maken. 

Wat levert het op

Nadat je bij Onze Joost goed bent voorbereid op je examen doe je examen bij ‘t Examenpark of bij Cito. In sommige gevallen doe je het examen bij ons in huis. Je dient je zelf aan te melden voor het examen. Deze examenkosten vallen buiten de cursuskosten. Je kan je bij de volgende exameninstituten aanmelden:

  • Examenpark
  • Cito

Iets voor jou?

Deze cursus is iets voor jou als je al vakbekwaam EPA-W adviseur bent en je het aanvullende examen EP-W/B met goed gevolg wilt afleggen. Je bent vakbekwaam EPA-W adviseur als je in 2018 met goed gevolg het opfris-examen hebt behaald. De cursus wordt gegeven door een trainer met enorm veel praktijkervaring, maar bovenal ook didactisch goed onderlegd en sinds de introductie van de energieprestatie in Nederland al heel veel examenkandidaten begeleidt. Betrokken bij zijn cursisten en begaan met zijn of haar ambitie: slagen voor je examen en je werk in de praktijk goed kunnen doen.  

 

Investeren in jezelf

Voor een investering van € 650,00 volg je de volledige online video-training, gevolgd door een klassikale cursusdag. De datum van de cursusdag kun je zelf bepalen. De klassikale dagen kan je ook digitaal (via Zoom) volgen. Dit kan je aangeven op het inschrijfformulier.

Omdat je je goed wilt voorbereiden voor het examen is ons advies is om deze combinatie van E-learning en klassikaal te volgen. Op verzoek kan ook enkel de E-learning aangeschaft worden tegen een tarief van € 400. Wanneer je naast de E-Learining ook deelneemt aan de meet ups krijg je ook toegang tot extra oefen-examens en kun je je vragen stellen aan een gediplomeerd docent. Wanneer je enkel de E-learning volgt heb je geen toegang tot deze mogelijkheden.

 

Note:

  • Je meldt je zelf aan voor het examen bij 't ExamenPark of Cito. De examenkosten vallen buiten deze cursuskosten.
  • De BRL 9500-W en de ISSO 82.1 Methode 2020 bestel je zelf op www.isso.nl. De kosten daarvan vallen buiten deze cursuskosten (want veel bedrijven hebben reeds een abonnement www.kennisbank.isso.nl).
  • Je krijgt les van een specialist bomvol kennis en praktijkervaring.

 

Het is mogelijk om je WIJ TECHNIEK/OTIB WAARDEBON hiervoor in te zetten. Voor het aanvragen kijk even bij WIJ TECHNIEK.  

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)