Junior Woninginspecteur (NEN 2580 én 8025)

Type product
Startdatum en plaats

Junior Woninginspecteur (NEN 2580 én 8025)

Onze Joost
Logo van Onze Joost

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmsterdam
24 jun. 2022 tot 1 jul. 2022

Beschrijving

Wat leer je

Ik wil me omscholen tot Junior Woninginspecteur/ bouwkundig inspecteur

Je wilt graag een Woninginspecteur/ bouwkundig inspecteur worden, maar wat doet een woninginspecteur eigenlijk? Je hebt een afwisselende baan. Je gaat op pad, langs woningen, om (bouwkundige en installatietechnische) opnames uit te voeren. Eigenlijk doe je een APK keuring voor woningen. Je meet de grootte van de woningen op en inspecteert of de woninginstallaties veilig zijn. Dat doe je gemiddeld 3 dagen in de week. Deze opnames werk je op kantoor uit tot een rapportage, dat doe je de overige 2 dagen in de week. Lekker binnen en buiten dus. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan het inventariseren van de kwa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: NEN, NEN 1010, NEN 3140/ Stipel, Bouwkunde (vastgoed) en Vastgoedmanagement & Vastgoedbeheer.

Wat leer je

Ik wil me omscholen tot Junior Woninginspecteur/ bouwkundig inspecteur

Je wilt graag een Woninginspecteur/ bouwkundig inspecteur worden, maar wat doet een woninginspecteur eigenlijk? Je hebt een afwisselende baan. Je gaat op pad, langs woningen, om (bouwkundige en installatietechnische) opnames uit te voeren. Eigenlijk doe je een APK keuring voor woningen. Je meet de grootte van de woningen op en inspecteert of de woninginstallaties veilig zijn. Dat doe je gemiddeld 3 dagen in de week. Deze opnames werk je op kantoor uit tot een rapportage, dat doe je de overige 2 dagen in de week. Lekker binnen en buiten dus. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan het inventariseren van de kwaliteit van woningen in Nederland. 

Doorgroeimogelijkheden als junior woninginspecteur

Als jij deze eerste stap gemaakt hebt en begonnen bent als junior integraal woninginspecteur, dan kan je doorgroeien naar functies als:

  • Energielabel Inspecteur (EP/W of EP/U)
  • Adviseur Energie Besparende Maatregelen
  • Conditiemeter (woning)gebouwen
  • Adviseur Duurzaam Meerjaren Onderhouds Planning/ Begroting (DMJOB/DMJOP)

Omscholingstraject tot Junior Woninginspecteur

Heb je geen werkervaring als integraal woninginspecteur, maar wil je dat graag worden? Dan is het omscholingstraject tot Junior Woninginspecteur de juiste eerste stap voor jou. Je leert tijdens dit traject:

  • Een woning/gebouw in te meten volgens de NEN 2580/ meetinstructie woningen, zie Module 1.
  • De veiligheid te beoordelen van de technische installaties (gas, water en elektra) in woningen. Dat doe je volgens de NEN 8025. Zie Module 2.

Met deze skills kan je al heel snel aan het werk als om woningen volledig te inspecteren Junior Woninginspecteur/bouwinspecteur en kan je je daarna verder specialiseren, terwijl je al aan het werk bent in de juiste richting. Het voordeel van dit werk is dat je meteen kennis maakt met zowel de bouwkundige, als de installatietechnische aspecten van een woning en je het vak van woninginspecteur eigen kan maken. Dat zijn niet alleen jouw technische skills, maar ook je sociale vaardigheden en planning spelen een belangrijke rol in je werk. Een mooie start om door te stromen naar een volgende stap. 

 

Wat levert het op

Als je beide modules succesvol hebt afgerond, ontvang je van Onze Joost het diploma "Skilled Junior Woninginspecteur". Hiermee kan je een mooie eerste stap maken als woninginspecteur. 

 

Iets voor jou?

Dit omscholingstraject naar junior woninginspecteur/ bouwinspecteur is iets voor jou, als jij nog niet werkzaam bent in de bouwtechnische/installatietechnische inspectiewereld, en graag een eerste stap wilt maken. Met werk- en denkniveau op MBO-niveau 4 kan je lekker meekomen.

 

 

 

Investeren in jezelf

Voor een investering van € 900 wordt jij Skilled Junior Woninginspecteur, en kan je je eerste stap maken in deze prachtige richting.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: NEN.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)