Coachtraject: Senior in loopbaanregie

Tijdsduur

Coachtraject: Senior in loopbaanregie

OnzeCoach
Logo van OnzeCoach

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

OnzeCoach biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, N.V.T. / Onbekend, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Als je aan het einde van je loopbaan bent, kan het voelen alsof je de controle kwijt bent. Misschien maak je je zorgen over je inzetbaarheid en gezondheid, of ben je bang dat je je baan verliest door een reorganisatie. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat je juist toe bent aan een betekenisvolle laatste fase van je carrière en wil je ontdekken hoe je deze fase het beste kan invullen. Het is hoe dan ook belangrijk om de regie te nemen over je loopbaan en ervoor te zorgen dat je goede keuzes maakt voor de toekomst. Een senior loopbaan coach kan je daarbij helpen en samen kunnen jullie met het coachthema "Senior in Loopbaanregie" onderzoeken welke stappen je kunt nemen om jouw loopbaan op…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Personal Coaching Trajecten, Teamcoaching, Budgetcoach, Mental coach en Coaching in de zorg.

Als je aan het einde van je loopbaan bent, kan het voelen alsof je de controle kwijt bent. Misschien maak je je zorgen over je inzetbaarheid en gezondheid, of ben je bang dat je je baan verliest door een reorganisatie. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat je juist toe bent aan een betekenisvolle laatste fase van je carrière en wil je ontdekken hoe je deze fase het beste kan invullen. Het is hoe dan ook belangrijk om de regie te nemen over je loopbaan en ervoor te zorgen dat je goede keuzes maakt voor de toekomst. Een senior loopbaan coach kan je daarbij helpen en samen kunnen jullie met het coachthema "Senior in Loopbaanregie" onderzoeken welke stappen je kunt nemen om jouw loopbaan op een betekenisvolle manier af te sluiten.

Samen werken aan een betekenisvolle toekomst

Als senior medewerker kan het voelen alsof je de controle kwijtraakt over je gezondheid en inzetbaarheid. Misschien merk je dat je niet meer zo makkelijk kunt meekomen op het werk of heb je te maken met gezondheidsproblemen die het lastiger maken om je werk goed uit te voeren. Het is begrijpelijk dat dit angst en onzekerheid kan veroorzaken over de toekomst van je loopbaan. Onze senior loopbaancoaches willen je graag helpen om deze zorgen te bespreken en samen onderzoeken we welke stappen je kunt nemen om je inzetbaarheid te vergroten.

Coaching en Pensioen

Het naderen van je pensioen kan gevoelens van verlies en onzekerheid met zich meebrengen, vooral als je werk zo’n belangrijk deel van je identiteit en dagelijkse routine is. Een coach kan je helpen om deze gevoelens te begrijpen en je te begeleiden bij het vinden van nieuwe mogelijkheden en interesses die je na je pensioen kunt nastreven. Samen kunnen jullie jouw passies en doelen verkennen en prioriteiten stellen om een succesvolle nieuwe levensfase in te gaan.

Hoe het werkt?

Aanmelden: Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een link naar ons platform, waar je direct aan de slag kunt gaan.

Ontdek Onze Coaches: Neem een kijkje in ons diverse aanbod van ervaren senior loopbaancoaches via onze website: https://www.onzecoach.nl/coachpool/

Selecteer jouw ideale coach: Kies de coach die het beste past bij jouw behoeften, doelen en persoonlijkheid.

Plan je sessies: Nadat je een coach hebt geselecteerd, heb je de vrijheid om zelf sessies in te plannen in de agenda van de coach. Dit geeft je de flexibiliteit om de sessies af te stemmen op jouw agenda en behoeften.

Aantal Sessies: Het coachtraject omvat doorgaans een serie van vijf sessies. Dit bestaat uit drie live sessies op locatie, elk van 1,5 tot 2 uur, en twee online sessies van 45 minuten tot 1 uur.

Begin jouw coaching: Zodra je de eerste afspraak hebt ingepland, begint jouw coachingstraject. Gedurende elke sessie werk je samen met jouw coach aan het ontwikkelen van jouw loopbaanregie en het behalen van jouw doelen.

Bij OnzeCoach geloven we dat ontwikkeling van mensen en organisaties de sleutel tot succes is in een wereld die continu in beweging is. Onze missie is om iedereen op een laagdrempelige manier toegang te geven tot écht goede coaching en daarmee medewerkers te ondersteunen en te versterken in hun werk.
Met OnzeCoach kunnen medewerkers zelf kiezen welke coach en op welk ontwikkelvlak ze coaching willen.

We hebben een breed en divers aanbod van kwalitatief goede coaches, thema's en programma's, waaronder carrièreontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, communicatie & samenwerking, stress- en burn-outpreventie en financiële coaching.


Met ons ruime aanbod, landelijke dekking en de mogelijkheid om online of fysiek gecoacht te worden, zijn we dé perfecte en professionele coachingpartner voor mensgerichte organisaties, ongeacht hun grootte.

Coachingtrajecten kunnen snel gestart worden. Je hebt zelf de regie over de planning.
Bij OnzeCoach hechten we veel waarde aan onze kernwaarden: we streven naar de beste oplossingen voor elke uitdaging, met kwaliteit als prioriteit. We geloven in continue verbetering en zijn bevlogen professionals die elkaar willen helpen en versterken. We zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening bijdraagt aan werkgeluk en duurzaam inzetbare medewerkers. Bovendien nemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus.

Onze coaches hebben minimaal vijf jaar coachervaring binnen grote organisaties, brede organisatiekennis, en zijn HBO-/WO-geschoold met recente coachopleidingen. Ze zijn deskundig, ervaren en aangesloten bij een beroepsorganisatie. Daarnaast beschikken ze over een eigen professionele coachruimte. Onze coaches bieden zowel Nederlandstalige als Engelstalige coaching aan.


Kies voor OnzeCoach en ervaar de kracht van aandacht en expertise. Samen werken we aan de ontwikkeling en groei van medewerkers en organisatie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)