Disc-analyse PRO

Tijdsduur
Logo van Opleidingen in Friesland

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Opleidingen in Friesland biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Drachten, Emmen, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Zwolle

Beschrijving

Uniek bij ons: uw inschrijving gaat altijd door! Nooit meer wachten dus op  "een volgende keer"

Versie 2: DISC –analyse Pro

Het gaat hierbij niet om het meten van intelligentie, vaardigheden of opleiding, maar om gedrag. Deze DISC-analyse PRO  vertelt over de manier waarop jij zaken benadert, de wijze waarop je op jouw omgeving reageert, 'de taal' die je spreekt. Iedere gedragsstijl heeft immers, afhankelijk van de situatie, voor- en nadelen. Je krijgt met de DISC analyse PRO een betrouwbaar en objectief beeld van je gedragsstijlen en houding (het hoe en waarom van je handelen). In een telefonisch consult (ca. 45 minuten) krijg je aan de hand van de bondige en heldere rapportage inzichtelijk en toegelicht welke gedragskenmerken specifiek van waarde zijn voor jouw, je organisatie/afdel…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: DISC, Leidinggeven, Communicatieve vaardigheden, Communicatiestijlen en Communicatievaardigheden.

Uniek bij ons: uw inschrijving gaat altijd door! Nooit meer wachten dus op  "een volgende keer"

Versie 2: DISC –analyse Pro

Het gaat hierbij niet om het meten van intelligentie, vaardigheden of opleiding, maar om gedrag. Deze DISC-analyse PRO  vertelt over de manier waarop jij zaken benadert, de wijze waarop je op jouw omgeving reageert, 'de taal' die je spreekt. Iedere gedragsstijl heeft immers, afhankelijk van de situatie, voor- en nadelen. Je krijgt met de DISC analyse PRO een betrouwbaar en objectief beeld van je gedragsstijlen en houding (het hoe en waarom van je handelen). In een telefonisch consult (ca. 45 minuten) krijg je aan de hand van de bondige en heldere rapportage inzichtelijk en toegelicht welke gedragskenmerken specifiek van waarde zijn voor jouw, je organisatie/afdeling en je communicatie.

Het maakt inzichtelijk waarom je met de ene persoon geweldig kunt samenwerken, maar met de ander al snel verzandt in geruzie. Vanuit de DISC-analyse PRO volgt tevens een aantal persoonlijke leerdoelen, die je kunt gebruiken tijdens coaching,  cursussen, trainingen, maar ook als input voor beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Inhoud van het rapport

- je gedragskenmerken
- je waarde voor de organisatie
- do’s en don’ts in je communicatie
- communicatietips
- je ideale werkomgeving
- percepties m.b.t. je gedrag
- je kenmerken m.b.t. dominantie, stabiliteit, conformiteit en het willen uitoefenen van invloed
- je basis en responsstijl m.b.t.  problemen/uitdagingen, mensen/contacten,  tempo/flexibiliteit en regels/beperking
- je responsstijl
- je motivatie-sleutels
- je sleutels tot effectief management
- overige aandachtspunten
- je grafische gedragsprofiel

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: DISC.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)