BHV Herhaal

Tijdsduur

BHV Herhaal

Orbi Opleidingen bv
Logo van Orbi Opleidingen bv
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Orbi Opleidingen bv heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Een BHV Ploegleider is verantwoordelijk voor een BHV ploeg, houdt u zich bezig met de uitvoering van het BHV-beleid binnen een bedrijf en organisatie en beschikt u over een geldig BHV-certificaat. De Ploegleider BHV moet over vaardigheden beschikken om tijdens calamiteiten de zaken efficiënt en daadkrachtig te organiseren en aan te sturen. Doelgroep De cursus BHV Ploegleider is bedoeld voor personen die beschikken over een geldig BHV certificaat. Na het volgen van de vooral praktische cursus BHV Ploegleider bent u in staat om uw ploeg BHV-ers efficiënt te trainen en aan te sturen. U kent uiteraard ook de geldende wet- en regelgeving inzake bedrijfshulpverlening. Inhoud Leiding geven aan een …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: BHV (Bedrijfshulpverlener), EHBO, Preventiemedewerker, Reanimatie en Blusmiddelen.

Een BHV Ploegleider is verantwoordelijk voor een BHV ploeg, houdt u zich bezig met de uitvoering van het BHV-beleid binnen een bedrijf en organisatie en beschikt u over een geldig BHV-certificaat. De Ploegleider BHV moet over vaardigheden beschikken om tijdens calamiteiten de zaken efficiënt en daadkrachtig te organiseren en aan te sturen. Doelgroep De cursus BHV Ploegleider is bedoeld voor personen die beschikken over een geldig BHV certificaat. Na het volgen van de vooral praktische cursus BHV Ploegleider bent u in staat om uw ploeg BHV-ers efficiënt te trainen en aan te sturen. U kent uiteraard ook de geldende wet- en regelgeving inzake bedrijfshulpverlening. Inhoud Leiding geven aan een BHV Ploeg Wet- en regelgeving Bedrijfshulpverlening in de praktijk toepassen Het papieren BHV plan omzetten naar praktijk BHV ploeg voorbereiden en trainen Beheer van BHV materialen

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)