Sollicitatietraining: solliciteren en netwerken via social media

Tijdsduur
Logo van Out of my Box: Omdat trainen werkt!
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Out of my Box: Omdat trainen werkt! heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 47 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Out of my Box: Omdat trainen werkt! biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg

Beschrijving

Solliciteren en netwerken via social media

80% van onze deelnemers hielpen we binnen drie maanden aan een passende baan! Wil jij ook zo snel mogelijk aan de slag? Meld je dan aan!

Door de komst van social media en vacaturesites is de manier waarop mensen een baan zoeken en solliciteren veranderd. Werkgevers maken steeds vaker gebruik van digitale sociale netwerken bij de werving van nieuwe werknemers. Maar deze kanalen kunnen ook door jou worden ingezet als netwerk-tool of sollicitatiemogelijkheid. Tijdens onze interactieve training leer je hoe je zoekmachines zoals Google, digitale sociale netwerken zoals LinkedIn, Facebook en diverse vacaturesites, optimaal benut. Je gaat aan de slag met…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Netwerken, Social Media, Solliciteren, Communicatieve vaardigheden en Werkdruk.

Solliciteren en netwerken via social media

80% van onze deelnemers hielpen we binnen drie maanden aan een passende baan! Wil jij ook zo snel mogelijk aan de slag? Meld je dan aan!

Door de komst van social media en vacaturesites is de manier waarop mensen een baan zoeken en solliciteren veranderd. Werkgevers maken steeds vaker gebruik van digitale sociale netwerken bij de werving van nieuwe werknemers. Maar deze kanalen kunnen ook door jou worden ingezet als netwerk-tool of sollicitatiemogelijkheid. Tijdens onze interactieve training leer je hoe je zoekmachines zoals Google, digitale sociale netwerken zoals LinkedIn, Facebook en diverse vacaturesites, optimaal benut. Je gaat aan de slag met het opzetten van een Linked-In account en krijgt advies over hoe je jezelf digitaal het beste presenteert. Daarnaast begeleiden wij je bij het plaatsen van je CV op diverse vacaturesites. Hierdoor vergroot je niet alleen je kansen op het vinden van een baan, maar ook jouw digitale zichtbaarheid voor potentiële werkgevers. Tijdens de training maak je gebruik van je eigen laptop en ga je meteen aan de slag met het opzetten van jouw sociale mediaprofielen. 

Resultaat

• Je beschikt over verschillende social media accounts en profielen.
• Je bent op de hoogte van de belangrijkste do’s en don’ts op het gebied van sociale media.
• Je weet hoe je de verschillende social media kanalen in kan zetten tijdens je zoektocht naar een baan en als netwerk-tool.
• Je weet hoe je jezelf het beste presenteert via sociale media.

Duur: 1 dag. De training start om  9.30 uur en eindigt om 17.00 uur. 

Kun je na afloop van de training toch nog wat hulp gebruiken? Wij bieden je gratis begeleiding aan tot drie maanden na afloop van de training.

Wil je graag individuele begeleiding? Laat het ons dan weten. Wij helpen je graag verder!

Voor vragen staan wij je graag te woord. Of meld je aan via info@outofmybox.nl.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)