Kwartaalprogramma | Positioneer Jezelf, Leiderschap & Carrière Planning

Trainer
Susan Veldkamp

Kwartaalprogramma | Positioneer Jezelf, Leiderschap & Carrière Planning

Susan Veldkamp | Academy
Logo van Susan Veldkamp | Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 Susan Veldkamp | Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Positioneer jezelf op je eigen authentieke manier en krijg voor elkaar wat je wilt op je werk – zonder arrogant te hoeven zijn.

 • Ontdek hoe je jezelf positioneert op jouw eigen authentieke manier
 • Voor vrouwen die iets willen bereiken of voor elkaar willen krijgen op het werk

Hoi Topvrouw,
Heb je je weleens afgevraagd waarom jouw goede werk niet gewoon gezien wordt? Terwijl je regelmatig uitblinkt in wat je doet?

Waarom zie je daar zo weinig voor terug?
Terwijl collega Pannekoek kans na kans binnenhengelt. Niet gehinderd door enig gebrek aan kennis, expertise en resultaat.

Juist iemand als jij met jouw goede werk en enthousiasme zou degene moeten zijn die kans na kans binnensleept. Elke…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leiderschap, Strategisch management, Motiveren, Teambuilding en Operationeel management.

Positioneer jezelf op je eigen authentieke manier en krijg voor elkaar wat je wilt op je werk – zonder arrogant te hoeven zijn.

 • Ontdek hoe je jezelf positioneert op jouw eigen authentieke manier
 • Voor vrouwen die iets willen bereiken of voor elkaar willen krijgen op het werk

Hoi Topvrouw,
Heb je je weleens afgevraagd waarom jouw goede werk niet gewoon gezien wordt? Terwijl je regelmatig uitblinkt in wat je doet?

Waarom zie je daar zo weinig voor terug?
Terwijl collega Pannekoek kans na kans binnenhengelt. Niet gehinderd door enig gebrek aan kennis, expertise en resultaat.

Juist iemand als jij met jouw goede werk en enthousiasme zou degene moeten zijn die kans na kans binnensleept. Elke keer weer lever je als vanzelfsprekend resultaat. Alle kansen dus zou je denken.

Waarom lukt het dan niet?
Misschien weet je het niet precies? Of heb je het idee dat het misschien niet goed genoeg is?

Wil je net als collega Pannekoek kansen naar je toetrekken en doorgroeien?

Pannenkoeken doen iets waar veel vrouwen zich ongemakkelijk bij voelen. Zichzelf zichtbaar maken. Continu. Pannenkoeken gaan zelfs zo ver dat zij zich in het geheel niet afvragen welk resultaat zij leveren. Of zich bekommeren om wat zij wel of niet kunnen.

Zou je het interessant vinden om te ontdekken hoe zij dat doen? Zij weten eindeloos veel grote en kleine manieren waarmee jij je direct meer zichtbaar maakt. En terug krijgt waar je zo hard voor werkt.

Simpele dingen, kleine aanpassingen – zoals een introductie die net even anders is. Die bewezen manieren werken in 99% van de gevallen. Zo geregeld dus.

Alleen: de pannenkoeken onder ons houden er zo hun eigen normen en waarden op na. Van de daken schreeuwen hoe fan-tás-tisch je bent, arrogant zijn, jezelf anders voor moeten doen, continu de aandacht op jezelf vestigen en ruimte innemen of zelfs met successen van anderen aan de haal gaan.

Als dat is hoe je aankijkt tegen jezelf positioneren, dan snap ik wel waarom zoveel vrouwen dat liever niet doen.

Met als gevolg dat je je aandacht blijft richten op nóg beter worden in je werk. En je blijft krijgen wat je altijd kreeg.

Wat kan er gebeuren als je zichtbaar wordt?

Esther was ervan overtuigd dat je als een Topper het podium op moest om jezelf te positioneren. Tot ze besluit mee te doen aan het programma…

Positieve invloed op mijn carrière 

“Ik zie mezelf positioneren niet meer als een shine-moment waar je à la de Toppers het podium op moet om daar eens even flink te shinen. Maar als een manier om mijn moment te pakken om mijn kwaliteiten te laten zien.

Ik vind nu ook dat ik het verdien om mijn kwaliteiten te laten zien. Mezelf te positioneren zodat management en collega’s mijn kwaliteiten ervaren en ik het onderscheid kan maken ten opzichte van collega’s. Dat heeft een positieve invloed op mijn carrière.

Ik ben blij dat dit programma mij heeft laten inzien dat mezelf positioneren een kans is om gezien te worden, meer waardering te krijgen voor je werk en daarmee je carrièrekansen te vergroten.”

Esther | Essent

Positioneer jezelf op jouw eigen authentieke manier en krijg voor elkaar wat je wilt op je werk

13 jaar lang werkte ik in de sales: als accountmanager, salesmanager en lid van het management team. Zelfs bij de allermoeilijkste gesprekspartners wist ik eruit te halen wat ik wilde. Als enige vrouw, als enige deeltijd werkend én jongste teamlid werd ik gevraagd het salesteam leiding te geven. Ik ontdekte precies wat extreem goed werkt.

Daardoor ken ik alle best practices: honderden eenvoudige manieren én inzichten die je vandaag nog kunt toepassen, zonder dat je een extravert hoeft te zijn, en die eigenlijk altijd werken. Dus ook voor jou.

Bijvoorbeeld: 

 • Hoe je bij de eerste keer voorstellen gelijk onthouden wordt
 • Waarom jouw goede werk niet gewoon gezien wordt (en wat je daaraan kunt doen)
 • Hoe je opvalt in een (online) meeting met 10 collega’s zonder alle zendtijd te claimen
 • Zonder stress je kans pakken als je de CEO tegen het lijf loopt bij het koffie apparaat
 • Je weet precies wat je aan wie van jezelf mag laten zien om voor elkaar te krijgen wat je wilt
 • Hoe je het onbewuste van de ander aanspreekt, 95% van keuzes worden tenslotte onbewust gemaakt
 • Je ontdekt hoe leuk jezelf positioneren eigenlijk is!
 • En oh ja, hoe je ondertussen gewoon je authentieke zelf kunt blijven

Al mijn ervaring, successen én lessen heb ik in het programma Kort & Krachtig gestopt. Speciaal voor vrouwen die iets willen.

Hoe zou je het vinden om precies te weten hoe je jezelf positioneert op jouw eigen authentieke manier? Als je ineens alle kennis en expertise had jezelf of jouw team als vanzelfsprekend zichtbaar te maken. Uit te komen waar jij voor staat zonder je af te vragen wat de ander daarvan vindt en zonder dat het je weken, maanden of jaren kost?

Wat gebeurt er met jou als jij jezelf zichtbaar maakt?

Wat zou er met jou gebeuren als je net als Annabelle jouw werk en jezelf zichtbaar maakt? Welke kansen zou je voor jezelf en jouw team kunnen creëren? Welke groei zou je kunnen doormaken? Welke aankopen zou je kunnen doen van jouw salarisverhoging?

Misschien vind je het tijd voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière. Het zou kunnen dat je al een tijdje mijn tips leest. Of je vraagt jezelf af hoe je dit op jezelf en jouw functie kunt toepassen, zodat je gezien en gewaardeerd wordt voor wat je allemaal doet en bijdraagt.

Daarom heb ik het kwartaalprogramma Kort & Krachtig voor je gemaakt

Dit is wat je krijgt:

Je gaat 1 op 1 aan de slag met Susan om een kristalhelder praktijkgericht stappenplan te maken waarmee je direct kunt beginnen. 100% gericht op jouw situatie.

In het hele programma krijg je praktijkgerichte tips uit Susan’s 13 jaar sales- en managementervaring.

Elke beer die we tegenkomen, wordt snel en vakkundig weggewerkt.

En we doen alles met de randvoorwaarde plezier. Want als het een moeten voor je is, ga je het niet doen.

De naam van dit kwartaalprogramma is: Kort & Krachtig.

Zomaar een paar dingen die je ontdekt in het programma:

 • Je hebt vast weleens gehoord dat je meer in huis hebt dan je denkt. In het programma ontdek je wat dat dan precies is.
 • Ik weet al dat je het kunt. Na afloop ben jij daar ook van overtuigd.
 • Wat laat je nu toch van jezelf zien?
 • Je ontdekt hoe je iemand meekrijgt in wat jij graag wilt.
 • Vergeet niet dat jij straks een waar rolmodel bent voor al die andere vrouwen (en zeker ook mannen) door de manier waarop jij jezelf positioneert en zichtbaar maakt.
 • Als kers op de taart is jouw aandacht meer dan ooit gericht op wat je allemaal wél kunt en in huis hebt in plaats van wat er allemaal nog niet is.

Het is een super programma!

“Ik pas alle stappen gelijk toe in mijn werk. Het was een super programma waarin ik mezelf terug kon vinden en daarmee ook acties kon koppelen om mezelf te verbeteren.”

Shangeeta Poeran | T-Mobile

Veelgestelde vragen

Ik ben geen carrièretijger. Is het programma wel wat voor mij?

Ja hoor. Je hoeft geen carrière na te streven om toch dingen voor elkaar te willen krijgen. Of meer ruimte in te willen nemen. Misschien wil je je werk leuker maken, meer verantwoordelijkheid of gewoon duidelijker uitkomen voor jouw mening of expertise.

Kan ik gebruik maken van het STAP-budget?

Nee. Want ik ben geen geregistreerd opleidingsinstituut. Bij 95% van de deelneemsters investeert de werkgever. Omdat die het belang eigenlijk altijd wel inziet van een topvrouw die zichzelf weet te profileren. Als jij daar nog niet zo zeker van bent, denk ik graag met je mee.

Ik neem de touwtjes al graag in handen. Is het dan wel iets voor mij?

Klinkt als muziek in mijn oren! Ik geloof dat het altijd sneller, beter en gemakkelijker kan. Met de relatief kleine tijdsinvestering van het programma krijg jij het realiseren van jouw doelstellingen sneller voor elkaar. Of dat nu jouw persoonlijke missie is, jouw team beter op de kaart of je eigen groei.

Ik ben erg introvert en vestig niet graag de aandacht op mezelf. Kan ik dan wel meedoen?

Om jezelf te positioneren hoef je geen extravert te zijn. Je hoeft ook niet van de daken te schreeuwen hoe goed je bent. Je kunt jezelf op 101 manieren profileren op jouw eigen authentieke manier. Dat is precies wat je ontdekt in dit programma.

Kan ik het mezelf niet gewoon eigen maken?

Jazeker kan dat. Gewoon een kwestie van doen, uitproberen, vallen en weer opstaan. Toch ontbreekt het vaak aan tijd en geduld. Met als gevolg dat je krijgt wat je altijd kreeg. De vrouwen die echt willen kiezen daarom voor de snelste route in de vorm van het kwartaalprogramma dat bewezen werkt.

Waarom heb ik in 2021 meer dan 500 vrouwen begeleid zichzelf op een authentieke manier te positioneren?

Als starter in het werkleven ontdekte ik al snel dat goed zijn in je werk alleen niet genoeg is om door te kunnen groeien of kansen naar je toe te kunnen trekken. Je mag er ook over vertellen.

Met 13 jaar succesvolle sales- en managementervaring heb ik mezelf niet alleen geprofileerd bij werkgevers, dagelijks was ik bezig met mezelf en mijn werkgever op de kaart te zetten bij (potentiële) klanten, vaak grote corporates.

Als lid van het managementteam leerde ik hoe je mensen meekrijgt in besluiten die niet altijd even leuk zijn.

Ik weet precies hoe ik voor elkaar krijg wat ik wil. Ik sta erom bekend extreem goed te zijn in het onschadelijk maken van beren op de weg. Of dat nu meerdere achtereenvolgende nee’s zijn, covid of mijn eigen overtuigingen die me tegenhouden te groeien. 

Ik heb meerdere keren bewezen dat je als enige vrouw, als enige deeltijd werkend én jongste teamlid toch gevraagd kunt worden het salesteam te leiden. Ik ontdekte precies wat extreem goed werkt.

Daardoor ken ik alle ins en outs, honderden eenvoudige manieren én inzichten die je vandaag nog kunt toepassen en die eigenlijk altijd werken. Dus ook voor jou.

Ik pas ze nog steeds toe. Dat is precies waarom ik opnieuw met deze geweldige bedrijven werk, nu vanuit mijn eigen missie en onderneming:

Essent, T-Mobile, PostNL, Eneco, UMC Groningen, Ziekenhuis Gelderse Vallei

Bedenk bij jezelf, ben je tevreden met hoe je nu gezien en gewaardeerd wordt, of wil je meer. Als jouw inzet nu te weinig gewaardeerd wordt en oplevert, dan is meedoen aan het kwartaalprogramma Krijg Het Voor Elkaar de eenmalige investering waarmee je dat oplost.

Kwartaalprogramma Kort & Krachtig:

✅ 1-op-1 sessie van 2 uur met Susan op locatie. Je gaat weg met een kristalhelder stappenplan waarmee je gelijk kunt beginnen.

✅ 3 maanden toegang tot:
>> Online cursus Positioneer jezelf
>> Online cursus Meer Plezier in 30 Dagen

✅  3 x Online vraag- en antwoordsessie met Susan

✅  Telefonisch eindgesprek van 30 minuten

Als dit je aanspreekt, dan nodig ik je uit met mij te gaan werken. Ik kijk er al naar uit. Misschien tot snel!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Susan Veldkamp
Susan Veldkamp
Susan Veldkamp | Academy
9,5

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)