Advanced Product Backlog Management training

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 384 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDelft
15 sep. 2021
Toon rooster
event 15 september 2021, 09:00-16:30, Delft, Dag 1
placeUtrecht
1 nov. 2021
Toon rooster
event 1 november 2021, 09:00-16:30, Utrecht, Dag 1
placeAmsterdam
15 dec. 2021
Toon rooster
event 15 december 2021, 09:00-16:30, Amsterdam, Dag 1

Beschrijving

De Advanced Product Backlog Management training van Prowareness is bedoeld voor deelnemers die willen leren hoe zij hun Product Backlog effectiever kunnen managen.De eendaagse Advanced Product Backlog Management training is ontwikkeld door Prowareness en speelt in op het zo effectief mogelijk managen van de Product Backlog door middel van het opstellen van de Product Backlog, het plannen en forecasten van verschillende werkzaamheden en het effectiever inrichten van de Refinement sessie. Je haalt het meeste waarde uit de training als je werkzaam bent als Product Owner, Product Manager, Scrum Master of Agile Coach en in het bezit bent van een PSM1 of een PSPO1 certificaat. ONDERWERPEN Learning…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Management Algemeen, Kwaliteitsmanagement, Leiderschap, Projectmanagement en Zakelijk Engels.

De Advanced Product Backlog Management training van Prowareness is bedoeld voor deelnemers die willen leren hoe zij hun Product Backlog effectiever kunnen managen.De eendaagse Advanced Product Backlog Management training is ontwikkeld door Prowareness en speelt in op het zo effectief mogelijk managen van de Product Backlog door middel van het opstellen van de Product Backlog, het plannen en forecasten van verschillende werkzaamheden en het effectiever inrichten van de Refinement sessie. Je haalt het meeste waarde uit de training als je werkzaam bent als Product Owner, Product Manager, Scrum Master of Agile Coach en in het bezit bent van een PSM1 of een PSPO1 certificaat. ONDERWERPEN Learning by doing, Modellen, tools en technieken, Product Visie, Agile Product Roadmaps, Product Owner Board, Story Map en Product Backlog. CERTIFICERING: Na het succesvol afronden van de training ontvangen de deelnemers een certificaat als bewijs van deelname.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)