Coaching Agile Organizations ICP-ACC

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Coaching Agile Organizations ICP-ACC

Prowareness Agile Academy
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 461 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDelft
27 mei. 2024 tot 29 mei. 2024
Toon rooster
event 27 mei 2024, 09:00-16:30, Delft, Dag 1
event 28 mei 2024, 09:00-16:30, Delft, Dag 2
event 29 mei 2024, 09:00-16:30, Delft, Dag 3
placeDelft
4 nov. 2024 tot 6 nov. 2024
Toon rooster
event 4 november 2024, 09:00-16:30, Delft, Dag 1
event 5 november 2024, 09:00-16:30, Delft, Dag 2
event 6 november 2024, 09:00-16:30, Delft, Dag 3

Beschrijving

De driedaagse Coaching Agile Organizations ICP-ACC training van Prowareness is bedoeld voor Agile Coaches, Scrum Masters, Team Coaches, Chapter Coaches, Agile Verandermanagers en Change Agents.De driedaagse Coaching Agile Organizations ICP-ACC training is ontwikkeld door Prowareness en richt zich op coaching en consulting binnen wendbare organisaties, met de focus op het coachen van individuen en teams naar een hoge mate van eigenaarschap. Tijdens de training leer je hoe je het management kan opleiden naar Agile leiders, hoe je een transformatieteam opzet, begeleidt en adviseert en heb je meer kennis opgedaan over hoe je Product Owners en Scrum Masters stevig in hun kracht kunt zetten. Samen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile Coach, Agile (algemeen), PRINCE2 Agile, SAFe Agile en LeSS Agile.

De driedaagse Coaching Agile Organizations ICP-ACC training van Prowareness is bedoeld voor Agile Coaches, Scrum Masters, Team Coaches, Chapter Coaches, Agile Verandermanagers en Change Agents.De driedaagse Coaching Agile Organizations ICP-ACC training is ontwikkeld door Prowareness en richt zich op coaching en consulting binnen wendbare organisaties, met de focus op het coachen van individuen en teams naar een hoge mate van eigenaarschap. Tijdens de training leer je hoe je het management kan opleiden naar Agile leiders, hoe je een transformatieteam opzet, begeleidt en adviseert en heb je meer kennis opgedaan over hoe je Product Owners en Scrum Masters stevig in hun kracht kunt zetten. Samen met de trainers en de groep wordt veel tijd besteed aan praktische oefeningen om inzicht te krijgen in je eigen kracht en verbeterpunten als coach. ONDERWERPEN: - Introductie Coaching en Leadership - Consultancy skills en Coaching vaardigheden - Het omarmen van de Agile mindset - Loslaten van afhankelijkheden en start met Extreme Ownership - Agile Leadership: oude patronen loslaten en nieuwe ontwikkelen - Hybride Werken CERTIFICERING: Deelnemers ontvangen na het afronden van de training het ICAgile ICP-ACC Certificaat.

UNLEASHING POTENTIAL
Wij willen professionals voorbereiden en klaar maken voor de dag van morgen. Ons uitgangspunt is just-in-time Blended Learning. We dagen professionals uit om te 'leren leren', hun competenties te verbeteren en om hun kennis te borgen.

Prowarenss Agile Academy biedt een breed scala trainingen: van operationeel tot en met strategisch, in zowel een business en IT context.  

EXPERTISE
Wij zijn specialist in classroom trainingen (virtueel en fysiek), e-learnings, competentie assessments, persoonlijk opleidingsadvies en L&D consultancy op het gebied van Agile, Lean, DevOps, Scrum, Kanban, Lean Startup, Scaling, SAFe, LeSS, Agile & Servant leadership, Agile HR, Agile L&D en Digital Transformations.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)