SAFe Lean Portfolio Management virtual training - LPM

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

SAFe Lean Portfolio Management virtual training - LPM

Prowareness Agile Academy
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 452 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual
11 dec. 2023 tot 12 dec. 2023
Toon rooster
event 11 december 2023, 09:00-16:30, Virtual, Dag 1
event 12 december 2023, 09:00-16:30, Virtual, Dag 2

Beschrijving

De tweedaagse virtuele SAFe Lean Portfolio Management training is bedoeld voor deelnemers die vanuit SAFe context verantwoordelijk zijn of te maken hebben met portfolio management.De tweedaagse virtuele en gecertificeerde SAFe Lean Portfolio Management training gaat in op het implementeren van Lean Portfolio Management in een SAFe omgeving. Tijdens de virtuele training leer je wat Lean Portfolio Management is, hoe je dit kunt koppelen aan de bedrijfsstrategie en hoe je een portfolio visie opstelt. Daarnaast worden er tools en technieken behandeld die je in de praktijk kunt toepassen. Je haalt het meeste waarde uit de training als je de Leading SAFe training hebt gevolgd. ONDERWERPEN: - Intro…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SAFe Lean Portfolio Management, (Agile) Portfoliomanagement, SAFe Agile, Lean en MoP (Management of Portfolios).

De tweedaagse virtuele SAFe Lean Portfolio Management training is bedoeld voor deelnemers die vanuit SAFe context verantwoordelijk zijn of te maken hebben met portfolio management.De tweedaagse virtuele en gecertificeerde SAFe Lean Portfolio Management training gaat in op het implementeren van Lean Portfolio Management in een SAFe omgeving. Tijdens de virtuele training leer je wat Lean Portfolio Management is, hoe je dit kunt koppelen aan de bedrijfsstrategie en hoe je een portfolio visie opstelt. Daarnaast worden er tools en technieken behandeld die je in de praktijk kunt toepassen. Je haalt het meeste waarde uit de training als je de Leading SAFe training hebt gevolgd. ONDERWERPEN: - Introductie van Lean Portfolio Management - Het vaststellen van strategy & investment funding - Het toepassen van Agile Portfolio Operations - Het toepassen van Lean Governance - De implementatie van de Lean Portfolio Management functie CERTIFICERING: Deelnemers krijgen na het succesvol afronden de mogelijkheid om het LPM certificeringsexamen te maken. Zodra dit examen succesvol wordt afgerond, ontvangt de deelnemers het LPM certificaat van Scaled Agile.

UNLEASHING POTENTIAL
Wij willen professionals voorbereiden en klaar maken voor de dag van morgen. Ons uitgangspunt is just-in-time Blended Learning. We dagen professionals uit om te 'leren leren', hun competenties te verbeteren en om hun kennis te borgen.

Prowarenss Agile Academy biedt een breed scala trainingen: van operationeel tot en met strategisch, in zowel een business en IT context.  

EXPERTISE
Wij zijn specialist in classroom trainingen (virtueel en fysiek), e-learnings, competentie assessments, persoonlijk opleidingsadvies en L&D consultancy op het gebied van Agile, Lean, DevOps, Scrum, Kanban, Lean Startup, Scaling, SAFe, LeSS, Agile & Servant leadership, Agile HR, Agile L&D en Digital Transformations.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)