QpQ.nu

Adres:

Bosschaertpad 10
1816KW Alkmaar

Beschrijving

QpQ staat voor “Quid Pro Quo” wat “Voor wat, hoort wat” betekent. Wij geloven er in dat je voor optimaal resultaat moet investeren in mensen; door actief aan de slag te gaan met jezelf, je collega’s en je team groeit de organisatie en krijg je er direct resultaat voor terug. Zo zijn werknemers gelukkiger, is de sfeer in het team beter, wordt er effectiever gebruik gemaakt van ieders talent, is er …

Lees de volledige beschrijving

QpQ staat voor “Quid Pro Quo” wat “Voor wat, hoort wat” betekent. Wij geloven er in dat je voor optimaal resultaat moet investeren in mensen; door actief aan de slag te gaan met jezelf, je collega’s en je team groeit de organisatie en krijg je er direct resultaat voor terug. Zo zijn werknemers gelukkiger, is de sfeer in het team beter, wordt er effectiever gebruik gemaakt van ieders talent, is er minder ziekteverzuim en is de organisatie productiever.

Wij zien het als onze missie om mensen te helpen met het optimaal inzetten van hun talent, persoonlijkheid en kwaliteiten. QpQ verbindt organisatiedoelen met talentmanagement en teambuilding. De evenwichtige inzet van deze succesfactoren garandeert meetbaar resultaat. QpQ combineert talentmanagement met organisatiedoelen door de inzet van een toolkit met:

  • Workshops;
  • Teambuilding;
  • Online Experience;
  • Intervisie;
  • Tests en assessments.

Onze toolkit biedt een totaalpakket aan diensten, waarbij alle tools op elkaar zijn afgestemd. Zo ondersteunt de Online Experience de workshop met uitdagende opdrachten in de praktijk en geven de tests weer input voor de Online Experience en workshops. Alles bij elkaar zorgt dit voor een uniek totaal-concept!

Wij zijn gevestigd in Alkmaar, maar werken door heel Nederland! Heb je een vraag over ons aanbod? Wil je sparren over de mogelijkheden bij jou in de organisatie? Vraag jij je af wat wij onder maatwerk verstaan? Wij gaan er graag met je over in gesprek!

Ervaring met QpQ.nu?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij QpQ.nu? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.