Adviserend verkopen - incompany training

Type product
Tijdsduur

Adviserend verkopen - incompany training

RedFoxBlue
Logo van RedFoxBlue

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Training adviserend verkopen – Inzicht en vaardigheden in wat de klant nu echt wil
De training en invulling wordt geheel maatwerk met u afgestemd. Waarde creëren voor klanten. Sta jij er bij stil? Herken je dat in jouw markt je onderscheiden op basis van product, dienst of organisatiekenmerken niet meer zo vanzelfsprekend is? Welke oplossing heb jij hiervoor gevonden? Kun jij werkelijk waarde creëren voor je klanten? Ga jij het verschil maken door een andere relatie aan te gaan met je klant?. Van leverancier naar adviseur?. Om vanuit een gelijkwaardige relatie tot een effectieve samenwerking te komen. Kies dan voor de training ‘Adviserend verkopen’ van RedFoxBlue. RedFoxBlue is met zijn sales…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviserend verkopen, Sales management, Telemarketing & telesales, Relatiemanagement en Commercieel medewerker.

Training adviserend verkopen – Inzicht en vaardigheden in wat de klant nu echt wil
De training en invulling wordt geheel maatwerk met u afgestemd. Waarde creëren voor klanten. Sta jij er bij stil? Herken je dat in jouw markt je onderscheiden op basis van product, dienst of organisatiekenmerken niet meer zo vanzelfsprekend is? Welke oplossing heb jij hiervoor gevonden? Kun jij werkelijk waarde creëren voor je klanten? Ga jij het verschil maken door een andere relatie aan te gaan met je klant?. Van leverancier naar adviseur?. Om vanuit een gelijkwaardige relatie tot een effectieve samenwerking te komen. Kies dan voor de training ‘Adviserend verkopen’ van RedFoxBlue. RedFoxBlue is met zijn sales trainingen verkozen tot de nummer 1 op het vlak van Verkooptrainingen en Advies door de MT1000.

Voor wie
Commerciële buitendienstmedewerkers; Accountmanagers; Mensen met een verkoopfunctie in een commerciële en servicegerichte omgeving.

Doelstelling
Met deze opleiding doe je kennis en ervaring op die je kunt toepassen bij het begeleiden van klanten en prospects in hun koopproces. Je leert om richting klanten minder te verkopen en meer te hélpen kopen. Zo bouw je kansrijke prospects uit tot waardevolle klanten.

Na afloop van de opleiding

 • Onderken je het verschil tussen je huidige en je gewenste verkoopvaardigheden;
 • Zal je je verkoopactiviteiten meer planmatig, gestructureerd en doelgericht benaderen;
 • Herken je de fasen in een adviserend verkoopproces
 • Heb je ervaring opgedaan met het telefonisch maken van afspraken;
 • Word je makkelijker geaccepteerd als gesprekspartner;
 • Kan je de kernbehoeften van bestaande accounts systematisch blootleggen;
 • Fungeer je als senior gesprekspartner, vanuit het vertrekpunt van ‘partner in business’;
 • Kan je prospects en klanten op een positieve manier met hun kernbehoeften confronteren;
 • Ben je beter in staat om toegevoegde waarde te verkopen;
 • Kan je bezwaren ombuigen;
 • Weet je hoe kunt contracteren op een maximaal haalbare order/klantwaarde.

Duur
De opleiding bestaat uit 3  dagen .

Certificaat
Als je de opleiding Adviserend verkopen hebt gevolgd, krijg je een deelname certificaat

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.