Excel PLUS

Niveau
Tijdsduur

Excel PLUS

Rendement Uitgeverij BV
Logo van Rendement Uitgeverij BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 Rendement Uitgeverij BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Inleiding

Elke administrateur en manager heeft te maken met het analyseren van gegevens en het opstellen van rapportages. Door gebruik te maken van de krachtige mogelijkheden van Excel kunt u heel veel tijd besparen. Helaas worden zelden alle mogelijkheden van Excel benut. Veel onnodige tijd wordt daardoor besteed aan routinematige handelingen in bijvoorbeeld maandrapportages, prognoses, begrotingen en jaarrekeningen. Handelingen die u eenvoudig via Excel kunt uitvoeren. Speciaal voor de lezers van Rendement is een praktijkopleiding ontwikkeld die administrateurs en managers leert optimaal gebruik te maken van de vele mogelijkheden van Excel. Tijdens deze opleiding ontdekt u hoe u in minder…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Excel, Draaitabellen, Microsoft Office, Excel voor Financials en Excel VBA.

Inleiding

Elke administrateur en manager heeft te maken met het analyseren van gegevens en het opstellen van rapportages. Door gebruik te maken van de krachtige mogelijkheden van Excel kunt u heel veel tijd besparen. Helaas worden zelden alle mogelijkheden van Excel benut. Veel onnodige tijd wordt daardoor besteed aan routinematige handelingen in bijvoorbeeld maandrapportages, prognoses, begrotingen en jaarrekeningen. Handelingen die u eenvoudig via Excel kunt uitvoeren. Speciaal voor de lezers van Rendement is een praktijkopleiding ontwikkeld die administrateurs en managers leert optimaal gebruik te maken van de vele mogelijkheden van Excel. Tijdens deze opleiding ontdekt u hoe u in minder tijd betere analyses en rapportages maakt.

Bestemd voor

  • Financiële medewerkers
  • Managers

Certificaat

Na de cursusdag krijgt u een certificaat van deelname

Programma

1. Excel Basis

Dit eerste onderdeel betreft een complete online basiscursus Excel. U krijgt toegang tot een website waarop de basisbeginselen van Excel aan de orde komen. De ervaren Excel-gebruiker frist hiermee zijn kennis op, terwijl beginners de basisvaardigheden van Excel onder de knie krijgen. Op deze manier heeft iedere cursist bij aanvang van de volgende stap voldoende Excel-kennis en hoeft geen onnodige tijd verspild te worden aan basisvragen.

2. Training Excel Financieel

Tijdens de trainingsdag behandelen we onder meer de volgende onderwerpen;

  • Verwerken gegevens; importeren, draaitabellen
  • Analyseren gegevens; financiële functies, doelzoeken, oplosser, scenario's, verticaal zoeken
  • Presenteren en rapporteren; grafieken, grafieken naar PowerPoint, meerdere grafieken met dezelfde schaalverdeling gegevensbereik grafieken automatisch aanvullen met macro's
  • Macro's en zelf programmeren; macro's in VBA evalueren en verbeteren, gegevens verwerken met macro's eigen Excel-functies maken

3. Excel Online

Dit gedeelte bestaat uit de internetsite waarop u tot zes maanden na de cursus, naast het cursusboek en de voorbeeldsjablonen, de gehele cursusstof kunt raadplegen. Handig als u tegen een probleem aanloopt en de oplossing nog eens voorgedaan wilt krijgen. Ook kunt u altijd nog gebruikmaken van de online helpdesk.

Excel voor financials en managers is dus een multimediale cursus waarop u ook later nog op elk tijdstip kunt terugvallen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Excel.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)