Workshop veiligheidsbewustzijn

Type product
Tijdsduur
Logo van SOMA Bedrijfsopleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,6 SOMA Bedrijfsopleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 6,6 (uit 28 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Deze unieke interactieve vormgegeven workshop Veiligheidsbewustzijn heeft als doel om medewerkers die werkzaam zijn op operationeel niveau bewust te maken van het feit dat het verbeteren van veiligheid binnen de organisatie een zaak is die iedereen aangaat. De deelnemer leert zijn verantwoording hierin te nemen zonder het gevoel te hebben belerend of klikspaan te zijn. De deelnemers leren het begrip veiligheid in beeldvorming uit het abstractieniveau van regelgeving te halen en te brengen naar de individuele morele verantwoording. Een verantwoordelijkheid die voor de deelnemers in hun privéleven sociaal heel gewoon en vanzelfsprekend is, vertalen wij met hun eigen inbreng naar de werksituati…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze unieke interactieve vormgegeven workshop Veiligheidsbewustzijn heeft als doel om medewerkers die werkzaam zijn op operationeel niveau bewust te maken van het feit dat het verbeteren van veiligheid binnen de organisatie een zaak is die iedereen aangaat. De deelnemer leert zijn verantwoording hierin te nemen zonder het gevoel te hebben belerend of klikspaan te zijn. De deelnemers leren het begrip veiligheid in beeldvorming uit het abstractieniveau van regelgeving te halen en te brengen naar de individuele morele verantwoording. Een verantwoordelijkheid die voor de deelnemers in hun privéleven sociaal heel gewoon en vanzelfsprekend is, vertalen wij met hun eigen inbreng naar de werksituatie.

Maatwerk / in-company
Modern en zeer effectief: een maatwerk en in-company training. Wij organiseren het voor u, geheel op maat. Vraag vrijblijvend een offerte op.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor alle medewerkers binnen een bedrijf (o.a. directie, stafafdelingen, projectteams en monteurs). Medewerkers die in hun werk te maken hebben met een oerwoud aan veiligheidseisen die door hen soms als belastend, onzinnig en productie remmend worden beschouwd.

Inhoud

Theorie

  • veiligheidsbewustzijn
  • bespreken stellingen en vragenlijst over veiligheidsbewustzijn
  • verbetervoorstellen formuleren
  • presenteren van voorstellen
  • gevarenpyramide

Resultaat

Na de cursus ontvang de cursist een bewijs van deelname.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.