Cursus Nederlands voor gevorderden – Incompany – Training bij jou op locatie

Type product

Cursus Nederlands voor gevorderden – Incompany – Training bij jou op locatie

Spring Instituut
Logo van Spring Instituut
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5 Spring Instituut heeft een gemiddelde beoordeling van 5 (uit 2 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Wat komt er aan bod?
Wat komt er aan bod? In de taalcursus Nederlands voor gevorderden leert de deelnemer Nederlands door middel van wekelijkse lessen samen met een NT2-docent. De deelnemer werkt daarnaast aan opdrachten buiten de les met behulp van het bijgeleverde lesmateriaal. Tijdens de cursus op B1-niveau leert de deelnemer deel te nemen aan complexe gesprekken. De deelnemer leert zijn of haar mening te uiten in het Nederlands. Verder leert de deelnemer zich uitdrukken in verschillende situaties, zoals op het werk en in het dagelijks leven. Daarbij leert de deelnemer zelfstandig gemiddeld complexe teksten lezen en schrijven. Over het algemeen ontstaat er een mix tussen onderwerpen uit he…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Nederlands, Correct Nederlands, Nederlandse taal en grammatica, Duits en Engels.

Wat komt er aan bod?
Wat komt er aan bod? In de taalcursus Nederlands voor gevorderden leert de deelnemer Nederlands door middel van wekelijkse lessen samen met een NT2-docent. De deelnemer werkt daarnaast aan opdrachten buiten de les met behulp van het bijgeleverde lesmateriaal. Tijdens de cursus op B1-niveau leert de deelnemer deel te nemen aan complexe gesprekken. De deelnemer leert zijn of haar mening te uiten in het Nederlands. Verder leert de deelnemer zich uitdrukken in verschillende situaties, zoals op het werk en in het dagelijks leven. Daarbij leert de deelnemer zelfstandig gemiddeld complexe teksten lezen en schrijven. Over het algemeen ontstaat er een mix tussen onderwerpen uit het dagelijks leven en van de werkvloer. 

Onze Taaltrajecten bestaan altijd uit maatwerk. Zo kunnen wij het lespakket van de cursus afstemmen op de behoeftes van de deelnemer en die van het bedrijf. Denk hierbij aan de duur, planning, lestijden en inhoud van de cursus. Als de deelnemer voornamelijk op één domein wil focussen, bijvoorbeeld op schrijven of spreken, passen we de cursus aan.

Hoe werkt het?

Stap 1
Onze cursus Nederlands voor gevorderden beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek, bestaande uit een gesprek en een toets. Tijdens de intake wordt het taalniveau van alle deelnemers vastgesteld door een NT2-docent.

Stap 2
Op basis van de resultaten van het intakegesprek en het huidige taalniveau van de deelnemers geeft de NT2-docent en advies per deelnemer. De NT2-docent stelt vast welke cursussen het best bij de deelnemers passen en stelt op basis hiervan een lesprogramma voor.

Stap 3
Wanneer er akkoord is gegaan met het advies maken we een planning voor de cursus en starten we met de wekelijkse bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden op locatie gegeven door een NT2-docent. Naast de bijeenkomsten gaan de deelnemers zelf aan de slag met het bijgeleverde lesmateriaal.

Stap 4
Nadat de deelnemers succesvol een cursus hebben afgerond, ontvangen de deelnemers een certificaat. Daarnaast kunnen we per deelnemer bekijken of een vervolgtraject gewenst is. 

Certificaat
De deelnemer ontvangt een certificaat nadat hij of zij de cursus succesvol heeft afgerond.

Voor wie?
De taaltraining is gericht op deelnemers met een A2-niveau of B1-niveau en B2-niveau.

Maatwerk
De deelnemer ontvangt een certificaat nadat hij of zij de cursus succesvol heeft afgerond.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Nederlands.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.