Big Data Visualisatie - Virtual Classroom

Tijdsduur

Big Data Visualisatie - Virtual Classroom

SRM
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.142 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk een heldere visie wil ontwikkelen op de mogelijkheden van big data, zoals (online) marketeers, marketingmanagers, databasemarketeers...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Datavisualisatie, Big Data, Data Analyse, Data management en Data Science.

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk een heldere visie wil ontwikkelen op de mogelijkheden van big data, zoals (online) marketeers, marketingmanagers, databasemarketeers...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

We beschikken over meer data dan ooit tevoren. Maar haal jij al alles uit de data die binnen je organisatie aanwezig is? In deze training Big Data Visualisatie leer je wat je met data kunt doen om managementkeuzes en marketingacties te ondersteunen. Je ontdekt welke data belangrijk is en hoe je dit kunt verzamelen, vastleggen, bewerken en vertalen. Je eigen bedrijf en/of organisatie is daarbij steeds het startpunt.

Voorafgaand aan de training vul je een online intakeformulier in. Deze intake geeft de trainer gerichte informatie om optimaal aan te sluiten bij je leervragen. Je leert data in kaart brengen. Je ontdekt welke informatie een gemiddeld bedrijf heeft en hoe ze deze kan inzetten. De opgedane kennis pas je direct toe. Je gebruikt verzamelde gegevens voor gepersonaliseerde mailings, verkoopacties of analyses van je doelgroep.

Tijdens de trainingsdag werk je aan de hand van concrete oefeningen. Je eigen werkpraktijk staat hierbij centraal. Onze ervaren trainers helpen je in het ontdekken van de mogelijkheden van big data, het analyseren van gegevens en de inzet van big data binnen de marketing.

In deze training ontdek je welke data er (ongemerkt) binnen je organisatie aanwezig is en hoe je deze kunt inzetten voor bijvoorbeeld klantonderzoek, websiteverbetering of promotie. Ook ontdek je hoe je data visueel kunt presenteren, handig voor presentaties of infographics.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Trends en ontwikkelingen

o Data, big data en de rol binnen marketing
o Privacy en dataverzameling en -gebruik

Datavisualisatie

o Verschillende datavisualisatievormen
o Effectief presenteren van gegevens
o Het creëren van betere stuurinformatie
o De werking van onze visuele waarneming
o Tips voor krachtige managementdashboards
o Concrete marketingacties op basis van datavisualisaties formuleren

1 dagen

Trainingen

SRM-TBDC|Big Data Visualisatie

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)