Contentstrategie - Virtual Classroom

Tijdsduur

Contentstrategie - Virtual Classroom

SRM
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.142 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Je bent in je werk al bezig met het maken van content. Je wilt meer leren over het ontwikkelen van een brede strategie waarin alle kanalen en doelgroepen vertegenwoordigd zijn. Deze training is ond...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Content Marketing, Google Analytics, Gamification, Neuromarketing en Videomarketing.

Je bent in je werk al bezig met het maken van content. Je wilt meer leren over het ontwikkelen van een brede strategie waarin alle kanalen en doelgroepen vertegenwoordigd zijn. Deze training is ond...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Organisaties kunnen tegenwoordig kiezen uit tientallen kanalen en oneindig veel soorten content. Maar welke content wil jouw doelgroep graag zien? En hoe maak je de juiste keuze, voor de juiste content, op het juiste moment? Daarvoor heb je een doordachte en meetbare contentstrategie nodig. Tijdens de training Contentstrategie krijg je strategische én praktische handvatten voor het bedenken, maken en verspreiden van content.

Tijdens deze training laat de trainer stap voor stap zien hoe je een effectieve contentstrategie opstelt. Daarbij weet je je doelgroep op het juiste moment te raken met een boodschap die voor hen relevant is. Daarnaast vertaal je individueel of met andere cursisten de theorie naar je eigen praktijksituatie. Wat je leert, maakt je daarom ook direct sterker in je eigen werk.

Tijdens deze training verdiep je je in de doelgroepanalyse, SMART doelen, relevante KPI’s, contenttypen en contentcriteria. Ook leer je met een contentkalender werken. Zo weet jij het hele jaar door in te spelen op actuele gebeurtenissen. Aan het eind van de training heb je een groot deel van je eigen strategie uitgewerkt en weet je wat je moet doen om deze verder af te ronden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

o Doelgroepen en stakeholders
o Aansluiten contentstrategie op marketingstrategie
o Contentstrategiepiramide
o Content door de gehele customer journey
o Thought leadership en content
o Meetbare doelstellingen
o Heldere doelgroepen en persona's
o Integratie van contentstrategie met andere online marketingonderdelen
o Kiezen van content
o KPI's voor content
o Redactieprocessen
o Contentkalender en planning
o Wet- en regelgeving, waaronder auteursrecht
o Analyse en evaluatie
o Gebruikersonderzoek
o Rendement van contentstrategie

3 dagen

Trainingen

SRM-TCST|Contentstrategie

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)