Microsoft Power Platform App Maker (PL-100)

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Microsoft Power Platform App Maker (PL-100)

Startel bv
Logo van Startel bv
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Startel bv heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 141 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeStartel (Drachten)
18 jun. 2024 tot 20 jun. 2024
Toon rooster
event 18 juni 2024, 09:00-17:00, Startel (Drachten), Dag 1
event 19 juni 2024, 09:00-17:00, Startel (Drachten), Dag 2
event 20 juni 2024, 09:00-17:00, Startel (Drachten), Dag 3
placeVirtual
18 jun. 2024 tot 20 jun. 2024
Toon rooster
event 18 juni 2024, 09:00-17:00, Virtual, Dag 1
event 19 juni 2024, 09:00-17:00, Virtual, Dag 2
event 20 juni 2024, 09:00-17:00, Virtual, Dag 3

Beschrijving

Startel in Drachten verzorgt al ruim 25 jaar IT opleidingen in Nederland en Belgie. 

Algemene omschrijving

Begin jouw carrière in het ontwikkelen van zakelijke applicaties met de training Microsoft Power Platform App Maker (PL-100). Deze training is bedoeld om ICT-professionals te helpen om efficiënte en effectieve applicaties te bouwen door middel van Microsoft Power Platform.

Leer de kernconcepten van Power Apps en Power Automate. Met deze kennis kun jij op een snelle en efficiënte manier zelfgemaakte zakelijke applicaties ontwikkelen en processen automatiseren zonder uitgebreide programmeervaardigheden. Duik dieper in het modelleren en analyseren van gegevens met Power BI. Ontdek hoe je inzichtelijke dashboards en rapporten kunt creëren voor het ondersteunen van bedrijfsb…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Power Platform, Microsoft Office (beheer), Power BI, Microsoft Power Automate en Power Apps.

Startel in Drachten verzorgt al ruim 25 jaar IT opleidingen in Nederland en Belgie. 

Algemene omschrijving

Begin jouw carrière in het ontwikkelen van zakelijke applicaties met de training Microsoft Power Platform App Maker (PL-100). Deze training is bedoeld om ICT-professionals te helpen om efficiënte en effectieve applicaties te bouwen door middel van Microsoft Power Platform.

Leer de kernconcepten van Power Apps en Power Automate. Met deze kennis kun jij op een snelle en efficiënte manier zelfgemaakte zakelijke applicaties ontwikkelen en processen automatiseren zonder uitgebreide programmeervaardigheden. Duik dieper in het modelleren en analyseren van gegevens met Power BI. Ontdek hoe je inzichtelijke dashboards en rapporten kunt creëren voor het ondersteunen van bedrijfsbeslissingen.

Leer hoe verschillende Power Platform-componenten met elkaar samenwerken en hoe je ze kunt gebruiken met externe gegevensbronnen. Deze praktische training richt zich op het toepassen van kennis in realistische situaties zodat jij goed voorbereid bent op uitdagingen in het bedrijfsleven.

Doelgroep

De training Microsoft Power Platform App Maker (PL-100) is ideaal voor een breed publiek, waaronder:

 • Zakelijke professionals
  • Mensen met bedrijfsrollen die geïnteresseerd zijn in het automatiseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van de efficiëntie met aangepaste applicaties.
 • ICT-professionals
  • ICT-professionals die op zoek zijn naar kennis en vaardigheden om snel en efficiënt zakelijke oplossingen te ontwikkelen zonder diepgaande programmeringskennis.
 • Data-analisten
  • Data-analisten die gegevens willen visualiseren en interpreteren om bedrijfsbeslissingen te ondersteunen.
 • Projectmanagers
  • Projectmanagers die op zoek zijn naar hulpmiddelen om hun projectbeheer te optimaliseren en rapportageprocessen te stroomlijnen.

Leerdoelen

Door de training Microsoft Power Platform App Maker (PL-100) te volgen zul je de volgende kennis en vaardigheden verkrijgen:

 • Basisbegrip van Microsoft Power Platform
  • Leer de kernfunctionaliteiten en mogelijkheden van het Microsoft Power Platform, inclusief: Power Apps, Power Automate, Power BI en AI Builder.
 • Ontwikkeling van applicaties
  • Verwerf de kennis en vaardigheden om zelfgemaakte zakelijke applicaties te ontwikkelen met Power Apps, zonder dat je daarvoor diepgaande programmeerkennis nodig hebt.
 • Automatisering van processen
  • Leer hoe jij door middel van Power Automate processen kunt automatiseren om de werkprestaties binnen organisaties te verbeteren.
 • Gegevensanalyse en -rapportage
  • Ontwikkel de kennis en vaardigheden om Power BI te gebruiken voor het analyseren van data en het creëren van inzichtelijke rapportages.
 • Integratie en praktische toepassing
  • Ontdek hoe jij verschillende componenten van Power Platform integreren met externe gegevensbronnen en hoe jij deze kennis toe kunt passen in praktische scenario’s.
 • Voorbereiding op het PL-100-certificaat
  • Bereid je met deze training voor op het PL-100-certificeringsexamen met een grondig begrip van het examenmateriaal en oefenmogelijkheden.

Voorkennis

Om deel te nemen aan de training Microsoft Power Platform App Maker (PL-100) zijn er geen strenge eisen waar je aan moet voldoen. De training is ontworpen voor de zogenaamde App Maker, die oplossingen bouwt om taken en processen te vereenvoudigen, automatiseren en transformeren, meestal binnen de afdeling team of organisatie.

Om de training goed te kunnen volgen raden wij aan dat jij basisvaardigheden hebt in data modellering, het ontwerpen van gebruiksomgevingen (UI), beschikt over het analyseren van vereisten en processen. Bovendien kunnen de volgende eigenschappen goed van pas komen: zelfgestuurd, oplossingsgericht en comfortabel in het gebruik van technologie om zakelijke problemen op te lossen.

Het is belangrijker dat jij beschikt over een persoonlijk verlangen om je te ontwikkelen en een goed begrip van behoeften van organisaties, dan dat je een bepaalde training hebt gevolgd. Als jij de behoefte hebt om de basisbegrippen van Microsoft Power Platform te leren, dan raden wij de training Microsoft Power Platform Fundamentals (PL-900) aan.

Onderwerpen

Module 1: Create a model-driven application in Power Apps

This module introduces you to creating a model-driven app in Power Apps that uses Common Data Service.

Module 2: Create a canvas app in Power Apps

This module introduces you to Power Apps, helps you create and customize an app, and then manage and distribute it.

Module 3: Use the UI and controls in a canvas app in Power Apps

This module will focus on how to provide the best app navigation, and build the best UI using themes, icons, images, personalization, different form factors, and controls.

Module 4: Automate a business process using Power Automate

This module introduces you to Power Automate, teaches you how to build workflows, and how to administer flows.

Module 5: Create and use analytics reports with Power BI

Learn what Power BI is, including its building blocks and how they work together.

Module 6: Get started with AI Builder

This module helps you build an AI model from the beginning and shows how you can use it in your business without writing a single line of code.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)