stichting Met Maatkracht

Adres:

Pesserstraat 24
7901LC Hoogeveen

Beschrijving

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Het geloof in de wijsheid van een groep is de reden dat wij onze krachten hebben gebundeld. Samen zijn wij MaatKracht, een groep van ervaren, professionele en gepassioneerde trainers. Wij leveren onze bijdrage aan het ontwikkelen van persoonlijk en professioneel leiderschap door het op maat, met kracht en passie verzorgen van NLP opleidingen, trainingen e…

Lees de volledige beschrijving

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Het geloof in de wijsheid van een groep is de reden dat wij onze krachten hebben gebundeld. Samen zijn wij MaatKracht, een groep van ervaren, professionele en gepassioneerde trainers. Wij leveren onze bijdrage aan het ontwikkelen van persoonlijk en professioneel leiderschap door het op maat, met kracht en passie verzorgen van NLP opleidingen, trainingen en workshops, ook voor de zakelijke markt.

Weten waar je voor staat en waar je voor gaat is de basis. Kernwaarden zijn onze innerlijke drijfveren en geven richting aan ons gedrag. De belangrijkste kernwaarden (en -woorden) van MaatKracht zijn:

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Respectvol
  • Professioneel
  • Verbinding
  • Ontwikkelingsgericht

We hebben een stip op de horizon, de beste NLP opleider van Nederland worden.

En dat betekent voor ons ‘zuivere’ NLP meegeven, kwalitatief hoogwaardige trainingen aanbieden en een gedegen fundament creëren. Dus geen grote groepen, maar maximaal 12 deelnemers. Door de persoonlijke aandacht die mogelijk is, stellen wij je in de gelegenheid om je eigen leer- en ontwikkelproces te doorlopen. Wat de vraag of doelstelling ook mag zijn. We dompelen je onder in de wereld van NLP. Dus zet je duikbril op en ervaar een wereld die je de mogelijkheid geeft om je op persoonlijk én professioneel gebied te ontwikkelen.

Ervaring met stichting Met Maatkracht?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij stichting Met Maatkracht? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Kyra Hoogeveen
Kyra Hoogeveen
Als NLP trainer ben ik menselijk en authentiek, I practise what I preach.

Trainers

Kyra Hoogeveen
Kyra Hoogeveen
Als NLP trainer ben ik menselijk en authentiek, I practise what I preach.