opleiding NLP practitioner

Niveau
Tijdsduur
Trainer

opleiding NLP practitioner

stichting Met Maatkracht
Logo van stichting Met Maatkracht

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze opleiding

Beschrijving

NLP Practitioner opleiding

De Practitioner NLP opleiding is een solide basis voor al je NLP vervolgopleidingen en bestaat uit 16 opleidingsdagen verspreid over 10 maanden. Deze praktische opleiding draagt bij aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling onderbouwt met theorie. Tijdens de opleiding krijg je inzicht in de NLP technieken door middel van ervaringsgericht leren. Je eigen ervaringen en reflectie hierop kunnen tijdens dit leerproces niet los van elkaar worden gezien. Wij leren je effectiever te communiceren, zintuigelijk specifieke feedback te geven, je eigen grenzen te (h)erkennen en je beter af te stemmen op je gesprekspartner. Na het afronden van deze opleiding ben je in s…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: NLP Practitioner, NLP, NLP Master Practitioner, NLP Business Practitioner en NLP Coach.

NLP Practitioner opleiding

De Practitioner NLP opleiding is een solide basis voor al je NLP vervolgopleidingen en bestaat uit 16 opleidingsdagen verspreid over 10 maanden. Deze praktische opleiding draagt bij aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling onderbouwt met theorie. Tijdens de opleiding krijg je inzicht in de NLP technieken door middel van ervaringsgericht leren. Je eigen ervaringen en reflectie hierop kunnen tijdens dit leerproces niet los van elkaar worden gezien. Wij leren je effectiever te communiceren, zintuigelijk specifieke feedback te geven, je eigen grenzen te (h)erkennen en je beter af te stemmen op je gesprekspartner. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om je eigen patronen te (h)erkennen waardoor je je krachtiger voelt.

Algemeen

De opleiding bestaat uit 15 opleidingsdagen en 1 feestelijke certificatie dag. Tussen deze dagen is er steeds voldoende tijd om het geleerde in de praktijk te oefenen en te integreren.

Na het afronden van de NLP Practitioner opleiding ontvang je een door de NVNLP gecertificeerd certificaat.

Met certificaat op zak zul je in staat zijn om:

  • Effectiever te communiceren
  • Beter af te stemmen op de ander
  • Je emoties te managen
  • Je grenzen (h)erkennen
  • Doelen scherp te formuleren
  • Oude patronen te doorbreken

 

Voorwaarden voor certificering:

  • Voldoende voor kennistoets
  • Voldoende voor praktijk toets
  • (minimaal) 80% aanwezigheid

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)