Allergenen en de wet
Beschrijving
Studdy is hét leerplatform voor jouw persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. Met het grootste en leukste aanbod cursussen, luisterboeken, podcasts, e-books en testen in Nederland, bieden wij voor iedereen een unieke leerervaring.
Sinds 13 december 2014 is de Allergenenwet van kracht. Deze wet heeft veertien stoffen a…
Veelgestelde vragen
Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.
Studdy is hét leerplatform voor jouw persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. Met het grootste en leukste aanbod cursussen, luisterboeken, podcasts, e-books en testen in Nederland, bieden wij voor iedereen een unieke leerervaring.
Sinds 13 december 2014 is de Allergenenwet van kracht. Deze wet heeft veertien stoffen als allergeen benoemd, namelijk: gluten (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe), schaaldieren, ei, vis, pinda, soja, melk (inclusief lactose), noten (8 soorten), selderij, mosterd, sesam, sulfiet, lupine en weekdieren.
Met deze training zorgen wij ervoor dat je voldoet aan de wettelijke eisen en dat je je gasten een gastvrij en veilig menu kunt serveren.
Aan het einde van de online training is er een test. Als je voor deze test slaagt ontvang je een certificaat van de opleider.
Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen
Deel je ervaring
Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.