Authentiek presenteren

Type product

Authentiek presenteren

Studdy
Logo van Studdy
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Studdy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 77 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Authentiek presenteren gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Authentiek presenteren los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leeromgeving v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Authentiek presenteren gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Authentiek presenteren los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leeromgeving van Studdy is op elk moment beschikbaar. Dat betekent dat je kunt inloggen, leren, luisteren en lezen wanneer het jou uitkomt! Via je laptop, telefoon of tablet, vanaf de bank, op vakantie of tijdens het werk.

In deze cursus kom je erachter wat de sleutel is tot het geven van succesvolle presentaties. Met behulp van veel videomateriaal en oefenopdrachten worden verschillende voorbeelden en tools gedeeld die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Je leert je eigen presentatievaardigheden beter kennen, waardoor je dankzij het volgen van deze cursus straks authentiek, ontspannen en met overgave kunt presenteren. Velen zijn jou voorgegaan en hebben nog dagelijks baat bij de tips. We presenteren immers ‘de hele dag’!

Je volgt deze cursus omdat je tijdens je werk waarschijnlijk regelmatig een presentatie dient te geven, of dit nu online of live is maakt niet uit. Het is fijn als je je dan gelukkig en ontspannen voelt met veel zelfvertrouwen.
Deze cursus neemt je mee op een mooie reis waar je veel zult leren en goed voorbereid wordt om een authentieke presentator te worden!

Door het volgen van deze cursus vergroot je je algemene inzetbaarheid en zelfbeeld. Je leert je zelfmanagement en sociale vaardigheden te verbeteren en mensen en taken efficiënter te managen. Daarmee richt de module zich op jouw carrière en het professionaliseren van je werkzaamheden. De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben en/of professioneel werkzaam zijn binnen het thema.

Doel van de cursus

Het doel van deze cursus is om jou in je eigen kracht te zetten tijdens het presenteren. Tijdens de training bouw je een stevig fundament, waardoor je met meer zelfvertrouwen leert presenteren. Het maakt niet uit voor welke doelgroep of met welk doel je presenteert, want de tools die je aangereikt krijgt zijn grotendeels universeel eén direct toepasbaar in de praktijk. Tijdens de training leer je hoe je dicht bij jezelf kan blijven en (her)ontdek je je eigen kwaliteiten tijdens het presenteren. Na de training weet jij hoe je zelfverzekerd en ontspannen kunt presenteren én hoe je je boodschap goed overbrengt bij je publiek of klanten. 

Wat kan of ken je na de cursus

Authentiek en vol zelfvertrouwen presentaties geven.

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Authentiek presesteren’ duurt ongeveer 3 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 8 uur.

Doelgroep en vooropleiding

De online cursus is geschikt voor iedereen die beter wil leren presenteren (online, live of tijdens klantgesprekken). De training is interessant voor ondernemers, werkgevers, werknemers en werkzoekenden.
Er is geen vooropleiding vereist.

Vaardigheden

De vaardigheden waar in deze cursus aandacht aan wordt besteed zijn gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen voor een publiek of klant waarvoor je presenteert. Jouw presentatievaardigheden krijgen een boost waardoor je voortaan zelf de beste presentaties geeft waarbij je vooral lekker jezelf mag zijn!

Lesmaterialen

De cursus ‘Authentiek presenteren’ bestaat uit een videocollege, ondersteunend leesmateriaal, handouts, samenvatting, oefenopdrachten en een eindtoets.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

De cursus bestaat uit 5 modules, een eindopdracht en een checklist.

Toetsing

De cursus ‘Authentiek presenteren’ wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit een presentatie opdracht.

Certificaat

Als je de cursus afrondt, dan ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat verdient een mooie plek op jouw CV of LinkedIn want het laat aan anderen zien dat je je actief bezighoud met de huidige ontwikkeling in de markt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)