Interieur Design: De principes

Type product

Interieur Design: De principes

Studdy
Logo van Studdy
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Studdy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 77 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Interieur Design: De principes gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Interieur Design: De principes los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. D…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Interieurstylist(e), Schoonmaak / Interieurverzorging, Professional Organizer, Vastgoedstylist en Verkoopstyling.

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Interieur Design: De principes gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Interieur Design: De principes los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leeromgeving van Studdy is op elk moment beschikbaar. Dat betekent dat je kunt inloggen, leren, luisteren en lezen wanneer het jou uitkomt! Via je laptop, telefoon of tablet, vanaf de bank, op vakantie of tijdens het werk.

Sta je voor de uitdaging je nieuwe woning te gaan inrichten? Of wil je je huidige woning gaan voorzien van een ander fris en eigentijds interieur? Droom je er wellicht van ooit interieur ontwerper te worden ? Of werk je al in de interieur branche en wil je simpelweg je kennis over inrichting vergroten? Dan is deze cursus beslist wat voor jou! Je gaat een duik nemen in de wereld van interieur design en alles wat hierbij komt kijken. Je zult door middel van deze cursus anders leren kijken naar je eigen woning en je zult leren wat belangrijke punten zijn waar je bij de keuze van een nieuw interieur van een woning rekening mee moet houden.

In deze online cursus over interieur design begin je bij de basisprincipes. Je leert een moodboard maken en gebruik maken van Pinterest als hulpmiddel voor het bepalen van je interieur. Daarnaast leer je alles over lijnen, kleuren, vormen, texturen, lichtinval, ritme, accenten en schaal in interieurs. Aan het eind van deze cursus heb je meer dan voldoende kennis om een prachtig interieur te ontwerpen zowel prive als professioneel.

Dit leertraject vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. Het leertraject is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben, of professioneel werkzaam zijn binnen het thema.

Let op: er is nog een cursus over Interieur (Interieurontwerp - Waar begin je?). Bekijk zelf met welke cursus je het beste kunt starten, afhankelijk van je huidige kennis. We raden je aan om als eerste de cursus "Interieur design - de principes" te volgen en daarna de cursus "Interieurontwerp - Waar begin je?" te volgen, omdat de leerstof in die volgorde aan elkaar verbonden is. 

Doel van de online cursus Interieur Design

Met de online cursus 'Interieur design: de principes' leer je de theorie achter het ontwerpen van een mooi en functioneel interieurdesign. De cursus biedt veel praktische voorbeelden, oefeningen en tips.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • het maken van een moodboard;
  • Pinterest gebruiken als hulpmiddel voor een goed interieurdesig;
  • alles over het belang van lijnenspel, kleur, vorm, textuur en licht in een goed interieur;
  • het belang van ritme, herhaling, accenten, proportie en schaal in interieurs.
  • Verdiepend lesmateriaal over een duurzaam interieur, hoe je een interieur creert waar je je thuisvoelt, groen in je interieur en een interview met interieurarchitect Ilse Mathijssen. 

Duur en studiebelasting

In deze online cursus leer je in ruim 8 uur uur tijd alles wat je moet weten over het ontwerpen van een mooi interieur. De totale studiebelasting bedraagt 10 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen met interesse in interieur design, zowel prive als beroepsmatig. Advies vooropleiding: mbo-niveau-3.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: creativiteit, verandervermogen, omgevingsbewustzijn, durf, klantgerichtheid en omgang met details.

Lesmaterialen

De cursus 'Interieur Design: De principes' bestaat uit: teksten, afbeeldingen, instructies en tips.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse instructies, oefeningen en tips.

Aantal modules

Deze online cursus bestaat uit 3 hoofdstukken.

Toetsing

Tijdens de cursus wordt aan de hand van opdrachten en vragen jouw kennis over het geleerde gevraagd uit te leggen en toe te passen.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

Tip: Bewaar je bewijs van afronding bij je (LinkedIn) profiel, At Monday Talentcard®, portfolio of online CV. Zo raak je het nooit meer kwijt en toon je bovendien aan iedereen jouw ambitie en talent. 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)