Interieur Design: Waar begin je?

Type product

Interieur Design: Waar begin je?

Studdy
Logo van Studdy
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Studdy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 77 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Interieur Design: Waar begin je? gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Interieur Design: Waar begin je? los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpe…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Interieurstylist(e), Schoonmaak / Interieurverzorging, Professional Organizer, Vastgoedstylist en Verkoopstyling.

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Interieur Design: Waar begin je? gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Interieur Design: Waar begin je? los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leeromgeving van Studdy is op elk moment beschikbaar. Dat betekent dat je kunt inloggen, leren, luisteren en lezen wanneer het jou uitkomt! Via je laptop, telefoon of tablet, vanaf de bank, op vakantie of tijdens het werk.

Is het jouw droom om interieur ontwerper te worden? Wil je misschien jouw eigen woning een nieuwe inrichting geven? Of wil je simpelweg jouw kennis over interieur design vergroten? In deze module over interieur design duiken we weer verder in de wereld van interieur ontwerp en advies. We gaan vooral in op de vraag: waar begin ik eigenlijk? Wat komt er allemaal bij kijken en waar moet ik rekening mee houden? Welke stappen kan ik volgen? Het kan zijn dat je je eigen huis of kantoor een make-over wilt gaan geven of misschien moet je op professionele basis een klant adviseren. Op beide niveaus zal deze module interessant voor je zijn!

In deze cursus ga je ook leren hoe je een harmonieus interieur ontwerpt wanneer je samenwoont met iemand die een andere stijl heeft en waar jullie beiden gelukkig van worden. Daarnaast worden er nog een aantal goede tips gegeven voor het inrichten van een kleine ruimte en het inrichten met een klein budget. Aan het eind van de cursus heb je meer dan voldoende kennis om een prachtig interieur te ontwerpen, zowel privé als professioneel.

Deze cursus vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en vergroot jouw zelfbeeld. De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben, of professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Doel van de cursus

Met de online cursus 'Interieur Design: Waar begin je?’ leer je hoe je een ontwerpopdracht aanpakt en welke stappen er nodig zijn om een mooi en functioneel interieur te ontwerpen. De cursus biedt veel praktische voorbeelden, oefeningen en tips.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Het opstellen van een begroting
  • Het vaststellen van het doel, de stijl en de sfeer van de ruimte
  • Het maken van een plattegrond en het indelen van een ruimte
  • Het samenstellen van een kleurenpalet
  • Het uitkiezen van verlichting, afwerkingen, meubels en accessoires
  • Het maken van een moodboard en sample board
  • Het combineren van meerdere smaken in één interieur
  • Het functioneel inrichten van een kleine ruimte
  • Het inrichten van en ruimte met een klein budget

Duur en studiebelasting

In deze online cursus leer je in ruim 10 uur tijd alles wat je moet weten over het ontwerpen van een mooi interieur. De totale studiebelasting bedraagt 12 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen met interesse in interieurdesign, zowel privé als beroepsmatig. Advies vooropleiding: mbo-niveau-3.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: creativiteit, verandervermogen, omgevingsbewustzijn, durf, klantgerichtheid en omgang met details.

Lesmaterialen

De cursus 'Interieur Design: Waar begin je?’ bestaat uit: teksten, afbeeldingen, instructies en tips.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse instructies, oefeningen en tips.

Aantal modules

Deze online cursus bestaat uit 4 hoofdstukken.

Toetsing

Tijdens de cursus wordt aan de hand van opdrachten en vragen jouw kennis over het geleerde gevraagd uit te leggen en toe te passen.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

Tip: Bewaar je bewijs van afronding bij je (LinkedIn) profiel, At Monday Talentcard®, portfolio of online CV. Zo raak je het nooit meer kwijt en toon je bovendien aan iedereen jouw ambitie en talent. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)