Microsoft Office 365 Basis

Type product

Microsoft Office 365 Basis

Studdy
Logo van Studdy
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Studdy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 77 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Microsoft Office 365 Basis gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Microsoft Office 365 Basis los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leerom…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Office 365, Microsoft Office, Microsoft Word, Microsoft Outlook en Microsoft Powerpoint.

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Microsoft Office 365 Basis gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Microsoft Office 365 Basis los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leeromgeving van Studdy is op elk moment beschikbaar. Dat betekent dat je kunt inloggen, leren, luisteren en lezen wanneer het jou uitkomt! Via je laptop, telefoon of tablet, vanaf de bank, op vakantie of tijdens het werk.

Microsoft 365 is in veel organisaties onmisbaar. Met deze omgeving beschikken gebruikers over alle mogelijke functionaliteiten die Microsoft voor een professionele omgeving te bieden heeft.

Het werken in de ‘cloud’ (online werken) krijgt met Microsoft 365 en SharePoint een concrete invulling. Om de overstap naar het werken in de ‘cloud’ te vergemakkelijken hebben wij deze e-learning voor je opgesteld.

Deze cursus vergroot je algemene inzetbaarheid en jouw zelfbeeld. De cursus verbetert innovatieve- en analytische vaardigheden. Hiermee richt de cursus zich op jouw carriere en/of het professionaliseren van je werkzaamheden. De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben, professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Doel van de cursus

De online omgeving van Microsoft 365 in combinatie met SharePoint en Teams is in veel organisaties niet meer weg te denken. In deze online cursus leer je werken met het pakket. Zo leer je gestructureerd werken met alle applicaties. Door de basis goed te snappen, vergroot je je  productiviteit en effectiviteit van samenwerken! 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Inloggen op Microsoft 365.
  • Je bent bekend met de meest voorkomende termen van Microsoft 365.
  • Je hebt Outlook Online én je OneDrive leren gebruiken.
  • Je bent bekend met de beginselen van Word online.
  • Je bent bekend met SharePoint en in staat basishandelingen uit te voeren.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Microsoft 365 Basis' duurt ongeveer 12 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 17 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor particulieren, financieel managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, financieel medewerkers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: analytisch vermogen, duidelijke doelen stellen, bijstellen van plannen en doelstellingen, tijd indelen, prioriteiten stellen, voortgang evalueren, Informatie verwerken.

Lesmaterialen

De cursus Microsoft 365 Basis bestaat uit: online instructie, video-ondersteuning, tools voor sneltoetsen, samenvatting en aanbevolen aanpak. Aanvullend lesmateriaal: praktijkopdrachten, verrijkingsopdrachten en een hard-copy workshopreader.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van elke module is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 5 modules. 

Toetsing

De cursus 'Microsoft 365 Basis' wordt aan het eind van elke module afgesloten met een eindtoets. De eindtoetsen bestaan uit diverse meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)