Muziek maken met FL Studio

Type product

Muziek maken met FL Studio

Studdy BV
Logo van Studdy BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Studdy BV heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 77 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Muziek maken met FL Studio gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Muziek maken met FL Studio los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leerom…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Muziek, Keyboard, Creativiteit, Gitaar en Cultuur.

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Muziek maken met FL Studio gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Muziek maken met FL Studio los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leeromgeving van Studdy is op elk moment beschikbaar. Dat betekent dat je kunt inloggen, leren, luisteren en lezen wanneer het jou uitkomt! Via je laptop, telefoon of tablet, vanaf de bank, op vakantie of tijdens het werk.

Leer hoe je je eigen muziek kunt maken, zelfs zonder enige voorkennis, met de cursus "Muziek maken met FL Studio". Of je nu nieuw bent in het gebruik van FL Studio of het maken van muziek in het algemeen, deze cursus begint helemaal bij het begin. Ontdek hoe je MIDI-controllers kunt aansluiten, geluidsinstellingen kunt aanpassen en al je vragen over FL Studio kunt beantwoorden.

Doel van de cursus

Het doel van de cursus "Muziek maken met FL Studio" is om mensen zonder enige ervaring in staat te stellen hun eigen muziek te maken met behulp van FL Studio. De cursus begint bij de basis en is geschikt voor beginners die nog nooit eerder met FL Studio hebben gewerkt of muziek hebben gemaakt. Door middel van stapsgewijze instructies en 18 video's leren de deelnemers onder andere hoe ze MIDI-controllers kunnen aansluiten, geluidsinstellingen kunnen aanpassen en hun eigen nummers kunnen maken. Het uiteindelijke doel is om de deelnemers de nodige kennis en vaardigheden te geven om hun muzikale creativiteit te uiten met behulp van FL Studio.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • De basis van FL Studio

  • Geluiden toevoegen

  • MIDI-keyboards gebruiken

Duur en studiebelasting

Stap voor stap begeleiding neemt je mee door 18 video's, met een totale duur van ongeveer 1,5 uur, waarin je je eerste echte nummer maakt en leert hoe je het met de juiste gegevens exporteert. Zet de eerste stappen naar jouw muzikale avontuur!

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die muziek wil leren maken. Advies vooropleiding: MBO

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: muziek maken

Lesmaterialen

De cursus 'Muziek maken met FL Studio' bestaat uit: College, vragen.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

Er is geen toets

Certificaat

Als je slaagt voor de cursus, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Muziek.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)