Online cursus Basisvaardigheden horeca - Vis en Schaaldieren
Beschrijving
Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!
Veelgestelde vragen
Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.
Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!
Vis is een geliefd en gezond product. Maar weet jij het verschil tussen een platvis en een rondvis? En tussen een schelp- of schaaldier? Na het volgen van deze e-learning weet jij de verschillende soorten van elkaar te onderscheiden. Ook weet jij waar de vis heeft gezwommen en hoe hij leefde voordat hij op het bord terechtkwam!
Doel van de cursus
In de online training 'Vis- en schaaldieren' leer je meer over verschillende vissoorten en schaal- en schelpdieren.
Wat kan je of ken je na de cursus
- Kennis van diverse vissoorten
- Kennis van diverse schaal- en schelpdieren
Duur en studiebelasting
De online training 'Vis en schaaldieren' duurt ongeveer een uur.
Doelgroep
Deze training is voor iedereen die meer wil weten over vis of de ambitie heeft om als kok aan het werk te gaan. De training is een eerste kennismaking met het vak. SVH biedt hierna diverse aanvullende opleidingsmogelijkheden.
Vaardigheden
Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Instructies en procedures opvolgen.
Lesmaterialen
Deze training bestaat uit diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.
Toetsing
Na elk hoofdstuk (2 in totaal) is er een toets.
Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen
Deel je ervaring
Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.