E-learning HR in English - Management

Type product

E-learning HR in English - Management

Lexicon Trainingen
Logo van Lexicon Trainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Lexicon Trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 20 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

E-learning Recruitment - Management (4 e-modules)

U leert hoe u na het voeren van een sollicitatiegesprek, de onderhandelingen in het Engels kunt voeren. U oefent met vragen die u kunt stellen. U kunt niet altijd aan onderhandelingen toegeven en leert daarom in het Engels om bepaalde verzoeken af te wijzen. Daarnaast richten de e-learnings zich op het moeten laten gaan van werknemers en hoe u kunt reageren op emotionele reacties die hierbij komen kijken. Voor dit alles worden bruikbare zinnen behandeld die u kunt gebruiken, ook bij het geven van bijvoorbeeld feedback. Alle e-learning modules bevatten onderdelen op het gebied van grammatica, woordenschat en handige zinnen die bij het betreff…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Human Resource Management (HRM), Arbeidsrecht, Strategisch HRM, Organisatiekunde en HR-beleid.

E-learning Recruitment - Management (4 e-modules)

U leert hoe u na het voeren van een sollicitatiegesprek, de onderhandelingen in het Engels kunt voeren. U oefent met vragen die u kunt stellen. U kunt niet altijd aan onderhandelingen toegeven en leert daarom in het Engels om bepaalde verzoeken af te wijzen. Daarnaast richten de e-learnings zich op het moeten laten gaan van werknemers en hoe u kunt reageren op emotionele reacties die hierbij komen kijken. Voor dit alles worden bruikbare zinnen behandeld die u kunt gebruiken, ook bij het geven van bijvoorbeeld feedback. Alle e-learning modules bevatten onderdelen op het gebied van grammatica, woordenschat en handige zinnen die bij het betreffende onderdeel passen.

Elk hoofdstuk van een e-learning sluit u af met vragen zodat u uw kennis kan testen. Alle e-learnings sluit u af met een finaletoets.

Wat kunt u verwachten van deze e-learning?

E-learning 1, Job Interviews

 • Market a candidate 
 • Job interviews 
 • Vocabulary 

E-learning 2, Terms of Employment

 • Terms and conditions 
 • Salary negotiations 
 • Expressions and idioms

E-learning 3, Termination conversations

 • Termination conversations 
 • Logistical concerns 
 • Managing questions and emotions 

E-learning 4, Performance and feedback reviews

 • How to have a performance review 
 • How to give feedback 
 • Useful phrases

Lexicon Training is de expert in taal- en communicatietrajecten binnen het bedrijfsleven en de overheid. Persoonlijk en op maat. Voor het beste resultaat!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)