Total Talent Education B.V.

Total Talent Education B.V.

Adres:

Noord Brabantlaan 303-307
5657 GB Eindhoven

Beschrijving

Total Talent Education (TTE) is een bundeling van jarenlange kennis, kunde en ervaring op het gebied van management/leiderschap en onderwijs. Voor de ontwikkeling van onze programma’s werken wij samen met de IPE Management School Parijs. IPE is een onderdeel van en behoort tot Grandes Écoles Spécialisées (Reseau GES) www.reseau-ges.fr dat bachelor- en masterdiploma’s in Parijs aanbiedt die erkend …

Lees de volledige beschrijving

Total Talent Education (TTE) is een bundeling van jarenlange kennis, kunde en ervaring op het gebied van management/leiderschap en onderwijs. Voor de ontwikkeling van onze programma’s werken wij samen met de IPE Management School Parijs. IPE is een onderdeel van en behoort tot Grandes Écoles Spécialisées (Reseau GES) www.reseau-ges.fr dat bachelor- en masterdiploma’s in Parijs aanbiedt die erkend zijn door de Franse overheid.

Daarnaast werken we samen met de International Professional Managers Association (International PMA) in Maidstone (UK). The International PMA is een internationaal examinerend, licenserend en regulerend instituut dat is opgericht met als doel om  managers in de hele wereld de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan en deelgenoot te zijn van een continu proces van managementverbetering en -ontwikkeling in alle gebieden van handel, industrie, zakelijke en publieke dienstverlening. In samenwerking met diverse partners werkt International PMA aan de ontwikkeling van managers vanuit locaties als Londen, Parijs, Kuala Lumpur (Maleisië), Singapore, Accra (Ghana), Lagos (Nigeria) en – samen met TTE – Eindhoven.

Accreditatie en goedkeuring

Pôle Paris Alternance (PPA) is een instelling voor hoger onderwijs van Réseau Grandes Écoles Spécialisées (Réseau GES) en is volledig erkend en gemachtigd door de Franse staat om kwalificaties te verlenen op niveau 1 (Masters) en niveau 2 (Undergraduate).
IPE Management School Paris (IPE) is de International School of Paris Pôle Alternance (PPA) die verantwoordelijk is voor de levering van onze master- en bachelordiploma’s in overzeese locaties binnen de autoriteit zoals toegekend voor PPA.

Degrees afgegeven door IPE Management School Paris zijn zoals hiervoor aangegeven geaccrediteerd volgens het Franse hoger onderwijs en vertegenwoordigen de hoogste academische graad, ‘niveau 1’ en zijn volledig geaccrediteerd door de Franse overheid. Daarnaast beschikt IPE Management School Paris over een officiële accreditatie afgegeven door de French Government’s institutions Commission Nationale de la Certification Professionelle (CNCP). Deze MBA Master’s degree wordt afgegeven conform de voorwaarden van het Cadre Européen des Certifications (CEC). Daarnaast is zowel nationale als internationale erkenning afgegeven door de NARIC uit het Verenigd Koninkrijk. Voor Europese studenten ligt de standaard vast binnen de Harmonisatiewet hoger onderwijs van de Europese Unie.

Ervaring met Total Talent Education B.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Total Talent Education B.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.