Traininingslab

Traininingslab

Adres:

Winkeldijk 20 A
3645 AP Vinkeveen

Beschrijving

Welkom bij Trainingslab - de plek om te leren door experimenteren!

Hier vind je alle (online) leerversnellers die jij kunt gebruiken om jezelf en anderen te begeleiden op weg te gaan naar de betere versie van jezelf! 

Al mijn programma’s en mijn (luister)boek zijn gebaseerd op de 7 simpele stappen “Anders Denken Anders Doen met NLP”. Waarom? Omdat het werkt! En doe vooral wat werkt!

Mijn slogan…

Lees de volledige beschrijving

Welkom bij Trainingslab - de plek om te leren door experimenteren!

Hier vind je alle (online) leerversnellers die jij kunt gebruiken om jezelf en anderen te begeleiden op weg te gaan naar de betere versie van jezelf! 

Al mijn programma’s en mijn (luister)boek zijn gebaseerd op de 7 simpele stappen “Anders Denken Anders Doen met NLP”. Waarom? Omdat het werkt! En doe vooral wat werkt!

Mijn slogan:

“Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen” Wil je wat anders? Dan heb je iets anders te doen.”

Wil jij ook weten hoe je iets anders kunt gaan doen? Voor jezelf en voor anderen? Help jij ook anderen bij het realiseren een gewenste gedragsverandering. En kun je daar ook wel wat hulp bij gebruiken om beweging te krijgen in het doorbreken van oude vaste patronen? Patronen die er soms al vanuit de vroegste jeugd inzitten en al jarenlang het huidige gedrag onbewust beinvloeden. Dan ben je bij Trainingslab aan het juiste adres. Want hier leer je niet alleen de kennis maar vooral het toepassen in de dagelijkse praktijk met het in beweging krijgen van anderen.

Mijn specialiteit:

Dit veranderproces begeleiden is precies mijn specialiteit. Vanuit de gedachte dat veranderen een continue proces is en dat we dit niet kunnen tegenhouden, maar wel kunnen faciliteren stap voor stap met de juiste kennis en tools.

Leren door Experimenteren:

Om die reden heb ik in 2006 Trainingslab opgericht, een plek om te kunnen leren door experimenteren. Want door elke veranderactie te zien als een "experiment" en met nieuwsgierigheid dit aan te gaan, stop je elke vorm van perfectionisme en blijf je in beweging op weg naar je doel. Wanneer de stappen maar klein genoeg zijn, lukt het om de discipline op te bouwen voor een blijvende verandering. Want anders blijft alles bij het oude.

Hoe werk ik?

Allereest bewust maken van onbewuste processen door Anders Denken Anders Doen met NLP. Vervolgens door anders te kijken naar hetzelfde met onder andere famiieopstellilngen, waardoor je anders gaat handelen en dus een ander effect krijgt op het gedrag. Door de geleerde lessen op te halen uit de acties en zo stap voor stap op weg te gaan naar de betere versie van jezelf. Voor jou en zeker ook voor de mensen in jouw omgeving die jij weer begeleidt in dit veranderproces.

Mijn succesvolle veranderformule:

ADAD + FLOW = GROW

Voor iedereen die graag:

  • bewust wil worden van eigen gedrag om dit ook bij anderen te bewerkstellingen
  • tools weil hebben voor een ander effect te krijgen op gedrag, communicatie & samenwerken
  • meer invloed en impact wil hebben en anderen hierop wil kunnen coachen
  • kunnen coachen op beter contact en effectievere communicatie 
  • simpelweg geluk & moeiteloos succes wil ervaren!

Ik help nieuwsgierige en bereidwillige mensen in beweging te komen naar de betere versie van zichzelf. Want je bent immers al goed, dus het kan alleen maar beter. Veel mensen herkennen de behoefte aan contine verbeteren met aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het lijkt wel nooit helemaal af toch?

Jouw betere versie en anderen daarbij helpen maakt gelukkig:

Met name coaches, trainers, docenten, coachende managere en inspirerende professionals die ook erin geloven dat als je op weg gaat naar de betere versie van jezelf dat dit gelukkiger maakt. Jezelf en de ander. Zoals jaren geleden de wijsgeer Aristoteles al ontdekte dat dit zo werkt. Jezelf verbeteren en anderen hierbij begeleiden maakt gelukkig.

Verandering toepassing in de praktijk:

Hoe begeleid ik deze gedragsverandering? Door creëren van bewustwording en vervolgens met deze inzichten in actie te komen van FLOW met kleine eerste stapjes. Dit zit in al mijn programma's ingebakken. Kleine acties voor grote resultaten.

“Bewustwording is 50% van de verandering, echter alleen bewustwording zonder actie geeft alsnog geen verandering. Je hebt iets anders te gaan DOEN.”

Al mijn programma's, zowel live als online zijn gebasseerd op de verandermethodiek NLP en het observeren van de systemische onderstroom van jouw familie en gezin van herkomst. Ik leer je de methodes toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Ik leer je niet alleen de theorie kennen en toepassen, maar juist ook de discipline om in beweging te blijven. Anders blijft alles bij het oude en dat is niet wat je wilt als je een verandering voor ogen hebt.

De methode FLOW zorgt ervoor dat je kan doorpakken door Anders Denken Anders Doen door met kleine stappen de geleerde structuren van NLP en Systemisch Werken kan toepassen in jouw dagelijkse praktijk.

Ervaring met Traininingslab?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Traininingslab? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Trainers