Alexandra Calmero
Alexandra Calmero

Alexandra Calmero

Motiverende inspirator en businesscoach

Alexandra Calmero is Merkstrateeg en Creative Business Coach voor ondernemers. Zij helpt ZZP’ers, MKB- en Familiebedrijven om hun identiteit, purpose en focus te bepalen. Zodat ze strategische keuzes kunnen maken voor de toekomst, vanuit een authentieke visie en missie. Ze zich met zelfvertrouwen, onderscheidend kunnen (her)positioneren en presenteren met een personal brand dat resoneert in de markt.

Een brand dat goed voelt en klopt in al zijn facetten. Waardoor ze samen met hun team, klanten en family, hun business kunnen laten uitgroeien tot een happy brand, zowel persoonlijk als commercieel.

Kernwaarden:

  • Het verschil maken
  • Focus
  • Innerlijke Harmonie
  • Samenwerken

Motiverende inspirator

Alexandra is een geacrediteerd Insights Discovery buiness coach die ondernemers, CEO's en teams coachst op persoonlijke effectiviteit, teameffectiviteit, creativiteit, effectief leiderschap en ondernemerschap. Daarnaast is zij verbonden aan de Artemis Academy en begeleidt ze HBO studenten in hun creative personal branding, creative research en design, strategie en conceptontwikkeling. 

Alexandra herkent snel de mogelijkheden van nieuwe ideeën en projecten en kan deze goed initiëren evenals mensen er toe overhalen haar daarbij te ondersteunen.

Door haar sociale en organisatorische vaardigheden is zij een steun voor haar collega’s.

Alexandra houdt van mensen en is zich bewust van de positieve eigenschappen van anderen. Ze is op haar best als het om mensen en samenwerking gaat.

Alexandra bloeit op als zij anderen van dienst kan zijn of waarbij zij haar overtuigingskracht kan gebruiken. Zij is evenwichtig en tolerant en zal voortdurend proberen diplomatiek te zijn. Zij zorgt voor een prettige werksfeer.

Alexandra houdt van harmonieuze relaties en klanten wenden zich tot haar voor aanmoediging, zorg en ondersteuning. Ze kan goed communiceren, gebruikt haar verbale kwaliteiten en is een prettige gesprekspartner.

Alexandra kan de behoeften en motivaties van anderen goed inschatten en begrijpen. Zij moedigt vrijheid en zelfstandigheid aan. Zij is opmerkzaam, heeft een scherp inzicht en is begaan met de ontwikkeling van anderen.

Alexandra is graag bereid anderen te helpen op een praktische en realistische wijze. Door direct te handelen en samen te werken.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.