Eline Terpstra
Eline Terpstra

Eline Terpstra

Eline Terpstra heeft ruim 15 jaar ervaring in marketing en social media. Ze is door het NIMA geaccrediteerd als Senior Marketing Professional (SMP’er). De titel is een garantie voor een goede en actuele vakbekwaamheid en hoge kennis en ervaring op het gebied van marketing. SMP’ers onderschrijven een Code of Conduct; een waarborg voor klanten en werkgevers voor correct handelen en acteren van een Senior Marketing Professional. Dit is belangrijk want het marketingvak is dynamisch en uitdagend. De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Een SMP’er gaat mee in die ontwikkelingen.

Daarnaast is zij in 2017 gevraagd om LinkedIn ambassadeur te worden voor LinkedIn Benelux. Als Dutch LinkedIn Ambassadeur deelt Eline Terpstra haar kennis en expertise over LinkedIn met professionals. Zowel aan bureaukant, als binnen het bedrijfsleven.

Inmiddels staat ze via haar bedrijf Terpstra Marketing Support mensen en organisaties bij die het verschil willen maken op LinkedIn. Deelnemers krijgen veel specifieke tips waar ze gelijk mee aan de slag kunnen. De trainingen zijn persoonlijk, interactief en logisch opgebouwd. Voorafgaand aan de training wordt persoonlijk contact opgenomen en besproken wat de leerwensen zijn, zodat iedereen er het maximale uit haalt. Inmiddels zijn er honderden mensen door Eline Terpstra getraind. Samen met haar wordt er een stevige basis gelegd voor succes op LinkedIn.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.